Predavanje Brune Šimleše u CineStaru

Kako prepoznati umjetnost života, pogotovo znajući da mnogi moraju biti umjetnici u pukom preživljavanju? Na što sve u životu možemo utjecati i kako otkriti i živjeti svoju misiju?

Odgovore na ta i druga zanimljiva pitanja saznajte u utorak, 14. travnja 2015. u 19 sati, u CineStaru Zagreb, Branimir Centar, dvorana 7, gdje će se održati predavanje Brune Šimleše o temi Umjetnost života.

Ovo je prvo od ciklusu od četiri predavanja u kojima će autor obraditi glavne ideje iz svoje knjige s naglaskom na njihovu primjenu u stvarnom životu. Često nam je teorija kristalno jasna, ali nam nije jasno kako tu teoriju provesti u praksu. Ponekad nam nije jasno da zaslužujemo bolje pa se nemamo motiva ni truditi. Jedna od najvažnijih ideja Umjetnosti života govori upravo suprotno − pravo da volimo i budemo voljeni stekli smo rođenjem i nitko nam ga ne može oduzeti. Naravno, ni knjiga ni predavanja ne mogu donositi odluke ni živjeti umjesto nekoga, ali mogu pružiti alate za promjenu i nadahnuće.

Bruno.jpg

Kao i prijašnjih godina, druga polovica predavanja rezervirana je za pitanja publike. Dođite i prepoznajte umjetnost života!

Cijena ulaznica za predavanje je 35 kuna i mogu se kupiti u Knjižari Ljevak, Trg Bana Josipa Jelačića 17, Zagreb. Na istom se mjestu mogu kupiti ulaznice i za drugo predavanje ciklusa Umjetnost života, koje će se održat 5. svibnja u 19 sati s temom Kako privući ljubav.

Kako do besplatnih ulaznica?

Imamo i iznenađenje! Najbrži među vama koji pošalju svoje podatke na e-mail adresu: urednistvo@roditelji.hr, s naznakom “Bruno Šimleša” (subject), osvajaju 5 x 2 ulaznice za predavanje. U nagradnu igru ulaze oni koji u posljednja dva mjeseca nisu ništa osvojili na našem portalu.

Pet dobitnika po dvije ulaznice za predavanje su: Danijela Ptičar, Goran Zrnčić, Helena Svirčević, Renata Šišak i Nevena Jerak Muravec. Čestitamo! Uživajte u predavanju i saznajte sve o umjetnosti života!

Tekst i foto: Knjižara Ljevak

Tagovi: , , , ,

Pročitajte i:

Harry and Meghan Markle

Na meti kritika zbog koronavirusa

Princ Harry, čiji je otac zaražen koronavirusom, i Meghan Markle iz Kanade u otišli u…

Story uz svoje čitatelje! Evo koje sve inspirativne priče donosimo ovaj tjedan!

Novi broj lifestyle tjednika Storyja od srijede je na kioscima i donosi pregršt aktualnih tema…

covid-19

Ministar zadovoljan situacijom oko koronavirusa, no zabrinjava jedna činjenica

Nema eksponencijalnog rasta oboljelih, no zabrinjava činjenica da su se pojavili slučajevi za koje ne…

Emotivnom porukom čestitala rođendan sinu u Italiji: "U redu je što sam tužna i što plačem..."

Bivša novinarka i spisateljica Josipa Pavičić Berardini proživljava pravu dramu zbog odvojenosti od sina Rocca…