Predavanje Kako podići sretno dijete? razbija zastarjele odgojne zablude, te pomaže roditeljima sagledati svijet iz djetetovih očiju da bi olakšali roditeljstvo i obogatili djetinjstvo. Prve godine u razvoju djeteta su presudne, jer se pored eksplicitne razvija i implicitna memorija koja određuje buduća ponašanja. Mnoge uobičajene odgojne metode razaraju djetetovu sliku o sebi te mogu uzrokovati dugoročne destruktivne posljedice koje se kasnije očituju, između ostalog, kroz cjeloživotni unutarnji nemir, nesigurnost, prožetost strahom, nemogućnost voljenja i prihvaćanja samog sebe, itd.

Predavanje je namijenjeno roditeljima s malom i odraslom djecom ali i svima koji žele saznati kako je rani razvoj utjecao i na njihov razvoj.

Na predavanju Zašto ljubav boli? Kuljiš razotkriva nesvjesne mehanizme koji vladaju vlastitim doživljavanjem partnera, određuju nesvjesne reakcije i često vode u probleme, a da toga nismo svjesni. Iako nas osvještavanje podsvjesnih obrazaca funkcioniranja ostavlja zatečene i zgranute, zapravo tek tada dobivamo pravu moć za transformaciju i unapređenje ljubavnog odnosa. Predavanje daje odgovore na pitanja koji dio mozga utječe na ljubavne odnose, kako se formiraju nesvjesni programi te što promijeniti kada prepoznate vlastite obrasce.

Oba se predavanja održavaju u zagrebačkom hotelu International (27.1.2016. - Kako podići sretno dijete; 28.1.2016. - Zašto ljubav boli) te u Rijeci (Visoka poslovna škola PAR, 1.2. te 2.2.) od 18 do 21h. Svi koji ne mogu prisustvovati predavanjima imaju mogućnost pratiti predavanje uživo putem interneta (live streaming) i to 27.1.2016. od 18 do 21h. Kotizacija iznosi 150 kn uz koju sudionici dobivaju i dvosatna tematska video predavanja.

Sudionici predavanja Kako podići sretno dijete? uz kotizaciju dobivaju video predavanje Zašto su prve godine najvažnije?, a sudionici predavanja Zašto ljubav boli? dobivaju video Partnerski odnosi i podsvijest.

Sve informacije potražite na www.prirodnoroditeljstvo.com.

Tekst i foto: press