Osim što su uspješni u svom poslu Damiru Hoyki, Miranu Kurspahiću, Ines Preindl, Mirni Maras, Domagoju Jakopoviću i Jacquesu Houdeku zajedničko je i to što su roditelji - gosti na Froddo blogu (www.froddo.com/hr/blog).

Jednom mjesečno poznate mame i tate sa čitateljima će nesebično dijeliti svoja iskustva i životne dogodovštine, kao i pouke koje su naučili odgajajući svoju djecu i zahvaljujući kojima su postali mudriji i bolji ljudi i roditelji.

„Oduvijek smatram da je izuzetno važno podijeliti iskustva i zapažanja, jer tako drugima prenosimo informacije koje im pomažu da budu brži i bolji, te da izbjegnu naše pogreške. Kontakt s timom Frodda i ideja da za njihovu stranicu pišem blog otvorila mi je upravo takvu mogućnost vezanu uz odgoj i skrb za djecu. Stoga, pripremite se saznati do kojih te sve situacija mogu dovesti blizanci neprekidno spremni na burno istraživanje svijeta. I na trenutke nježnosti koji zasjenjuju sve oko tebe.“ komentirao je suradnju s Froddom poznati fotograf Damir Hoyka, i pozvao sve roditelje da „navrate“ do Froddo bloga.

Od prvih cipela do virtualnih igrica

Uz gostovanja poznatih, ovaj moderan blog kontinuirano će se baviti aktualnim temama poput: igraju li se djeca sigurnim igračkama; kako ispravno održavati dječju obuću; kad kupiti prve cipele; koje su posljedice gledanja TV-a i igranja igrica i druge.

Domaća tvrtka Ivančica, vlasnica popularnih brendova Froddo i Bambi, ovim edukativnim blogom dobila je priliku svoja znanja i saznanja, prikupljana više od 70 godina, podijeliti s roditeljima, i svima onima koji će to tek postati. Jer za izradu kvalitetne cipele nije dovoljno samo koristiti prirodne materijale i najmoderniju tehnologiju, već i dobro upoznati dijete koje ju nosi, njegove navike, želje i potrebe, smatraju u Ivančici.

Tekst i foto: promo