Poznate mame i tate najavile Dječji sajam

Akcijom 'Djeci djetinjstvo' poznati roditelji upozorili su na pad nataliteta u Hrvatskoj, te najavili Dječji sajam koji se održava od 3. do 5. listopada u Areni Zagreb

Uvijek užurbana i prepuna zagrebačka špica prvog je jesenskog vikenda odzvanjala dječjim smijehom. Brojne poznate mame, tate i mališani odazvali su se veselom druženju u sklopu akcije pod nazivom ‘Djeci djetinjstvo’.

Svake godine udruga Moderna Hrvatska i Dječji sajam putem majica s natpisima ‘Djeca su najveća radost’, ‘Biti mama je IN’, ‘Ja sam ponosni tata’, ‘Super Mama’ i drugim, skreću pozornost na veliki problem hrvatskog društva – konstantan pad nataliteta. Noseći spomenute natpise akciju su tako podržali brojni poznati roditelji s djecom: Iva Balaban, Ecija Ojdanić, Mirna Maras, Iva Šarić Leko, Dina Štern, Lana Klingor Mihić, Ines Preindl, Ivana Marić, Rene Bitorajac te ovogodišnja ambasadorica Dječjeg sajma Anđa Marić.

Važnost akcije željeli su naglasiti i oni koji će roditelji tek postati: proslavljeni hrvatski model, sada dizajnerica Kristina Bradač, te glumica serije ‘Vatre Ivanjske’ Rajana Radosavljev. ‘Biti mama je IN’ sa zagrebačkog Cvjetnog trga poručila je i kandidatkinja na predsjedničkim izborima Kolinda Grabar Kitarović.

Zabave nije nedostajalo ni za mališane: osim igre u dvorcu i kutka za crtanje, imali su prilike zasladiti se zdravim i ukusnim mliječnim proizvodima u Dukat Bistrou, budući da je Dukat jedan od izlagača na sajmu.

Cilj cjelokupne akcije zaustavljanje je negativnog demografskog trenda kao i isticanje važnosti stvaranja okruženja za sretan rast i razvoj svakog djeteta. Ujedno, radi se i o najavnom događanju uoči 15. po redu Dječjeg sajma, koji će se održati od 3. do 5. listopada u Areni Zagreb.

Tako će mališani i njihovi roditelji već idućeg vikenda imati prilike za još jedno druženje uz puno pjesme, plesa, igre i zabave na 15. Dječjem sajmu, koji donosi bogat festivalski program s preko 1000 malenih sudionika, mogućnost povoljnije kupnje najrazličitijih artikala za vaše najmlađe, a sve, naravno, uz - besplatan ulaz!

Foto: Dječji sajam

Tagovi: , , ,

Vezano uz temu

Obilježavanje Međunarodnog dana primalja

Danas, 5. svibnja, je Međunarodni dan primalja koji…

Dječji sajam i ove godine u Areni Zagreb!

Nakon Rijeke i Mostara, najveseliji događaj za mališane…

Pročitajte i:

vodotoranj

Vukovarski osnovnoškolci poslali poruku: ‘Dostojanstveno prema žrtvi, ali s pogledom na budućnost’

U vukovarskim osnovnim školama ‘Blago Zadro’ i 'Mitnica' učenici su pod vodstvom svojih nastavnika dostojanstveno…

mame s kolicima

Iz Vlade najavljuju izmjenu zakona: Puna plaća tijekom cijelog porodiljnoga

Ako planirate obitelj, razvevselit će vas vijesti iz Vlade. Naime, najavljuje se promjena visine porodiljnih…

HallOfFame_2021_PR_J-1

Jeste li spremni za najiščekivaniji događaj u godini - Jana Story Hall of Fame?

Još svega nekoliko sati nas dijeli od ovogodišnjeg Jana Story Hall of Famea, koji će…

mame i klinci

Konferencija Mame&klinci: Izazovi obitelji u vrijeme pandemije!

Konferencija Mame&klinci, koja je održana 29. 05. 2021. iz male dvorane poslovnog centra Almeria, a…