Buduće mladenke, na Sajmu vjenčanja u Zagrebu možete osvojiti vjenčani outfit za vaš dan iz snova! Kako? Jednostavno, u tri koraka:

1. Sa svojim partnerom snimite što originalniju i kreativniju fotografiju ispred Kissing Bootha koji je postavljen na ulazu u Sajam vjenčanja u Areni Zagreb.

2. Pošaljite vašu fotografiju u Inbox Facebook Fan Page-a Story.hr  s osobnim podacima (ime i prezime osoba na fotografiji, adresa i kućni broj osoba na fotografiji, broj telefona osoba na fotografiji) do 8. veljače 2017. godine.

3. Najkreativniji zaljubljeni par osvojit će vjenčani outfit za buduću mladenku - najam vjenčane haljine salona Nancy vjenčanice u vrijednosti od 5000,00 kuna, make up i frizuru by Studio Marcela, vjenčane cipele Högl i vjenčani buket cvjetnog salona Arkadija. Imena pobjednika potražite na www.story.hr 13. veljače 2017. godine. Više o pravilima Kreativnog natječaja Osvojite vjenčani outfit za mladenku saznajte ovdje. &!-- Klik na OVDJE vodi na http://www.story.hr/pravila-kreativnog-natjecaja-osvojite-vjencani-outfit-za-mladenku-u-sklopu-sajma-vjencanja-zagreb-347198

-->

Poznata lica na Sajmu vjenčanja Zagreb

Nezaobilazna adresa za sve one koji će uskoro uploviti u bračnu luku je Arena Zagreb u kojoj se od 3. do 5. veljače održava Sajam vjenčanja Zagreb! Preko 200 izlagača iz svijeta vjenčanja, revije etabliranih dizajnera, modnih kuća i salona vjenčanica, kao i atraktivne tematske radionice, degustacije slastica, humanitarna tombola s vrijednim nagradama sajamskih izlagača i brojni sajamski popusti očekuju posjetitelje. Sajam vjenčanja Zagreb tradicionalno surađuje s nacionalnim humanitarnim projektom Palčić gore! kojim se ukazuje na potrebe, probleme i posljedice prijevremeno rođene djece i njihovih roditelja. Prema posljednjim statistikama, u Hrvatskoj se godišnje prijevremeno rodi oko 2500 djece te je svijest javnosti o problemima nedonoščadi i njihovih roditelja iznimno niska. Uz posjetitelje koji će moći kupiti humanitarnu tombolu i tako pomoći palčićima, ovu hvalevrijednu akciju podržat će i poznata lica na humanitarnoj VIP modnoj reviji - pjevač Ivan Zak koji će pretpremijerno izvesti novi singl Da si tu, glazbenice Emilija Kokić, Ana Opačak, Nina Kraljić i Lea Mijatović, televizijska voditeljica Ana Miščević, dizajnerica interijera Mirjana Mikulec, kolumnistica i voditeljica Andrea Andrassy, bivša manekenka Iris Androšević-Pinjuh, bivša Miss Hrvatske – Maja Spahija, glumci Antonio Franić, Lujo Kunčević i Matko Knešaurek, koji će, uz modele, prošetati pistom u subotu, 4. veljače, u 18 sati.

Inspirirajte se na predstojećem Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb za vaš dan iz snova i uživajte u organizaciji vlastite vjenčane priče!

posjetite-sajam-vjencanja-u-areni-zagreb-od-3-5-veljace-osvojite-vjencani-outfit-za-mladenku

PROGRAM:

Petak, 3. veljače

14.00 Otvaranje sajma

17.00 Trendovi u vjenčanjima 2017. (radionica)

18.30 Modna revija

20.00 Zatvaranje sajma

Subota, 4. veljače

10.00 Otvaranje sajma

12.00 Modna revija

13.00 Degustacija slastica

14.00 Vi pitate, organizatori vjenčanja odgovaraju (radionica)

15.30 Modna revija

18.00 VIP modna revija

20.00 Zatvaranje sajma

Nedjelja, 5. veljače

10.00 Otvaranje sajma

12.00 Modna revija

13.00 Degustacija slastica

15.00 Trendovi u vjenčanoj modi (radionica)

Make up & hair show (radionica)

16.00 Cvjetna radionica

17.00 Modna revija

20.00 Zatvaranje sajma

Tekst: promo

Foto: Marko Dušak