Pampers nagrađuje naše čitatelje

Danas započinje nagradna igra Pampersa i portala roditelji.hr stoga proučite pravila i osigurajte si paket Pampersica veličine 3 i smanjite troškove kućnog budžeta!

Poštovani korisnici portala roditelji.hr, pripremili smo vam malu nagradnu igru u kojoj će biti podijeljeno 4 paketa Pampers Premium Care pelena kako bismo bar malo rasteretili vaš mjesečni budžet!
Pampers Premium Care pelene ističu se jedinstvenom kombinacijom posebno osmišljenih karakteristika koje koži vaše bebe pružaju najbolju njegu. Ove najtanje Pampersice do sada rezultat su desetogodišnjeg rada i istraživanja P&G-ovih stručnjaka.

Zahvaljujući naprednoj jezgri DryMax™ koja u sebi zadržava vlažnost i do 12 sati istovremeno su i najsuše pelene. Smanjena debljina pelene i mekani rastezljivi dijelovi omogućuju bolje pristajanje i neometanu aktivnost djeteta. Čak i kada se napune, ove pelene neće ometati kretanje najmanjih. Posebni materijali korišteni u proizvodnji čine ih mekanima poput pamuka, a dodatak losiona s aloe verom pruža potpunu udobnost i zaštitu nježne bebine kože.

Pampers je pelene Premium Care u veličinama 0-3 obogatio i indikatorom mokre pelene koji mijenja boju od žute do plave te tako pomaže mamama procijeniti kad je vrijeme za promjenu pelene.

Pelene Pampers Premium Care dostupne su u šest veličina: od veličine 0 za prerano rođene bebe težine do 2,5 kilograma, preko veličina 1 (2-5 kg), 2 (3-6 kg), 3 (4-9 kg) i 4 (7-18 kg) do veličine 5 (12-19 kg).

Kako sudjelovati u nagradnoj igri?

Svi koji su zainteresirani za osvajenje jednog od četiri paketa Pampers Premium Care pelena veličine 3 (od 4 do 9 kg), pakiranje od 60 komada, neka na našu e-mail adresu urednistvo@roditelji.hr pošalju mejl s naznakom “Pampers” i razlogom zašto žele osvojiti baš ove ponuđene Pampers pelene pa ćemo odabrati četiri dobitnika (dobitnice) s najuvjerljivijim argumentima. U mejlu obavezno napišite puno ime i prezime i adresu na koju će vam stići paket Pampersica! Prijave primamo do srijede 29.10.2014. u 14 sati nakon čega će uskoro biti objava dobitnika na portalu. Sretno!

Nagradna igra je završila! Hvala svima koji su poslali svoje argumente. Nije baš bilo lako izabrati najjače, no evo četiri imena kojima će na kućnu adresu stići paket Pampersica i obradovati ih. Drugima obećajemo još puno nagradnih igara i mogućnosti da se uključe. Svima koji očekuju prinove (a dosta se takvih javilo) ovim putem želimo što ljepše porođaje i čestitamo na tom najljepšem daru koji mogu dobiti!
A čestitamo i dobitnicama Pampersica :)

Ana Marija Bljajić, Zagreb

Tatjana Rajić, Čepin

Vesna Ferenčak, Sisak

Vedrana Čačić, Đurđenovac

PampersPremiumCare_3

Foto: Profimedia

Tagovi: , ,

Vezano uz temu

Igraj spektakularnu nagradnu igru Barcaffea

50 posebnih doživljanja za 50. rođendan Barcaffea

Na InDizajn sajmu najmlađe očekuju kreativne radionice sa studentima Likovne akademije

Studenti zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti na ovogodišnjem će…

Povratak u svakodnevnicu je lakši u Arena Centru

Otvaranjem relociranih i preuređenih trgovina Magic Baby, Koko…

Promocije nove knjige Brune Šimleše 'Bez rukavica'

Donosimo raspored promocija nove Šimlešine knjige, a također…

Pročitajte i:

ljubav prema životinjama

Nova atrakcija za djecu ljubitelje životinja

Patuljasti mungosi koji su u Zoološki vrt grada Zagreba stigli prošle godine, postali su roditelji.…

pomoć obiteljima žrtvama Covid-19 bolesti

Financijska pomoć obiteljima s djecom pogođenim bolešću Covid-19

Obitelj s jednim djetetom, koja dokaže da ispunjava uvjete, može dobiti jednokratnu pomoć od 3250…

dječak i igra lego kockicama

Lego kockica bila dječaku u nosu dvije godine!

Stiže vijest za rubriku "nevjerojatno, ali istinito"!

Mia Dimšić i Domenica

Sanja je prva gluhoslijepa doktorica znanosti, a Josip osvaja planinske vrhove! Što ih je povezalo s Miom i Domenicom?

Ove dvije pjevačice, ali i velike prijateljice, rado su se odazvale inicijativi Zaklade "Hrvatska za…