Centar Fizio Gym poziva vas da dođete na besplatno predavanje o važnosti ispravnog poticanja senzomotorike od bebinog prvog dana izvan trbuha. Voditeljica Centra i predavačica je Jasna Donadić, bacc. physioth., licencirana voditeljica tjelesnih aktivnosti u trudnoći, te certificirana Baby signs® instruktorica. Pozvani su budući roditelji i roditelji male djece.

Cilj ovog predavanja i budućih radionica je pomoći roditeljima da steknu sigurnost i samopouzdanje u ophođenju s bebom i pružanje informacija i savjeta o razvoju i važnosti kretanja od najranije dobi. Na radionicama će roditelji naučiti kako, kada, koliko, zašto i koje aktivnosti provoditi s djetetom na najbolji način za razvoj mozga i tijela te postaviti ključne temelje za zdrav život, učenje i sreću.

Radionice se provode u manjim grupama, traju 2 sata i sastoje se od teoretskog i praktičnog dijela.  Moguće je i individualno savjetovanje. Budući roditelji vježbaju na lutkama.

otvoreno-predavanje-zasto-je-vazno-poticati-pravilan-senzomotoricki-razvoj-beba-od-rodenja
, Image: 121024044, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Ruslan Olinchuk / Alamy / Alamy / Profimedia

Osim ponuđenih radionica provodit će se programi grupnog vježbanja za trudnice i programi vježbanja nakon poroda u malim grupama u trajanju  od 1 sata.

Besplatno uvodno predavanje Jasna Donadić će održati u nedjelju 27. 10. 2019. od 11.30 do 12.30 sati.

Mjesto održavanja predavanja i radionica je Kukuljevićeva 15 (nedaleko Britanca) u Zagrebu, a na istoj lokaciji se održava i otvoreno predavanje za trudnice i njihove partnere.

Prijave su obavezne zbog ograničenog prostora, na mob: 091 5577 982 ili na e-mail: centarfiziogym@gmail.com

Tekst: Press

Foto: Profimedia