Za večeru od pet slijedova pobrinuo se head chef hotela Kempinski, Mirko Pistorello. Svaki slijed pratila je i odgovarajuća čaša vina za koju se pobrinuo Badel 1862 s izborom vrhunskih sorti među kojima su se posebno isticali netom rebrendirana, međunarodno nagrađivana daruvarska vina Vezak. Ponudu su upotpunila Decanterom nagrađivana vina Korlat.
Prekrasan pogled s terase i uživanje u ovoj večeri neizostavno je bilo bez vode pa je tako službena voda večeri bila Romerquelle sa svojim gaziranim i negaziranim vodama kao i nježnim mjehurićastim vodama s okusima.
Druženje je potrajalo do dugo u noć jer je atmosfera ove večere bila uistinu čarobna. A divnu večer i glazbeno je laganim jazzom pratio Adam Klemm trio. Galeriju možete pogledati ovdje.
Tekst i foto: Story.hr
Dirljivo pismo djeteta koje će vam otvoriti oči: Nakon cijelog dana u vrtiću, želim opet biti tvoja beba
Tigar roditeljstvo - prednosti i nedostaci ove metode odgoja i kako znati je li ovo vaš stil
Znakovi po kojima možete znati da je beba dobila dovoljno mlijeka
Dr. Rajović: Nove generacije sve su sebičnije i motorički slabije, a ovo bi stručnjak zabranio kod učenja
5 zabluda o odgoju: Treba li djetetu sve olakšati i ponašaju li se i dobra djeca 'zločesto'?