Orkestar Dobre Vibracije ove jeseni nastavlja s radom. I ne samo to, već i prima nove članove. Naime, NVO Klub Dobre Vibracije u sklopu projekta Orkestar Dobre Vibracije organizira besplatne radionice bubnjanja za mlade s teškoćama starosne dobi od 15 - 25 god. Radionice se održavaju srijedom i petkom tijekom cijele školske 2018/19. u COIO Slava Raškaj u Zagrebu. Svi koji su zainteresirani priključiti se  veseloj družini mogu se javiti na klubdobrevibracije@gmail.com ili 0917946465.

“Radionice su prilika mladima s teškoćama za bavljenje glazbom, međusobno upoznavanje i druženje, kao i sudjelovanje na javnim nastupima kojih je do sada bilo pet. Na radionicama sviramo na djembe bubnjevima i ostalim udaraljkama, učimo osnove tehnike, skupa kreiramo nove kompozicije i nadasve se dobro zabavljamo. Na našim radionicama nema učenika i učitelja. Svi smo prije svega prijatelji, nije važno koliko tko dobro svira već da svi uživamo u međusobnom dijeljenju. Ako se uopće može reći da imamo neki cilj, onda je to radost muziciranja, a ne bilo kakav tehnički domet. No, to ne znači da je tehnika zanemarena - ona samo nije krajnji cilj, već nus produkt naše glazbene igre.“, rekao nam je voditelj projekta, Boris Prljevic.

Pogledajte kako su uz pomoć svojih mentora na Bundeku otvorili koncert Black Music Tribute https://www.facebook.com/KlubDobreVibracije/videos/1755105067913351/

Facebook  www.facebook.com/KlubDobreVibracije i

Instagram www.instagram.com/klubdobrevibracije

Tekst i foto: press