Odvažite se na ljetni fitness izazov uz srpanjski broj Men’s Healtha!

Potražite srpanjsko izdanje Men's Healtha i odvažite se na ljetni fitness izazov – iskušajte treninge za veće bicepse, jača ramena, čvršći core... Pročitajte i intervju s hrvatskim košarkaškim reprezentativcem Dariom Šarićem koji poručuje da se ne može bez teškog i krvavog rada! Potražite novi broj na svim kioscima!

Svjetske tajne dobre linije. Sve je više nacija pogođeno epidemijom debljine. Stoga smo diljem planeta potražili najbolje načine stjecanja i čuvanja vitkosti. Iznenađenje: nacija s najvišom stopom pretilosti nisu Sjedinjene Američke Države - ta neslavna titula pripada stanovnicima Cookovih otoka. U Hrvatskoj je debelo (tvrde statističari) 20,37 posto odraslog stanovništva, stoga smo bacili pogled u dvorišta zemalja koje se uspješno nose s pretilošću - i doznali kako im to uspijeva…

Super Dario. U životu katkad, baš kao i u košarci, treba "zakucati". Dario Šarić, hrvatski košarkaški repezentativac, zna kako se to radi. Dario Šarić nikada se nije bavio nekim drugim sportom osim košarke, a sve je počelo zbog njegove hiperaktivnosti u djetinjstvu… Mladima poručuje da je najvažnije ustrajati u onom što rade i vole jer se često učinci ne vide odmah, nego tek godinama poslije. "Svaki je talent dar od Boga, ali bez teškog i "krvavog" rada se ne može" poručuje ovaj Šibenčanin.

Shine on! Biti na odmoru ne znači zavući se u duboki hlad i ispijati pića; biti na odmoru znači odmaknuti se od dnevne rutine i dan ispuniti aktivnostima. Iskočite iz cipela i odijela i zablistajte! Uz pomoć novog Men’s Healtha, dakako!

Popločite se! Ponosno pokažite trbušnjake, ali prije toga otopite salo koje ih zaklanja od pogleda. Kako? Saznajte u Men’s Healthu!


Trening za vrh vrhova.
Da, znamo, kada na popisu vježbi vidite jednoručne sklekove i jednonožne čučnjeve, odmah posumnjate u vlastite mogućnosti. Ali to nije razlog da ne odradite ova dva sjajna treninga, samo zamijenite vježbe. A nakon nekog vremena ni sklekovi na jednoj ruci neće vam se činiti preteškima…

U srpanjskom izdanju Men’s Healtha otkrijte i kako poboljšati rezultate te smanjiti rizik od ozljeda, što je ključ potpirivanja stare vatre u dugogodišnjoj vezi, te kako pripraviti riblja jela koja će ju oboriti s nogu… I zapamtite, uz Men’s Health život može biti bolji! Zato potražite novi broj na svim kioscima od 30. lipnja!

Tekst i foto: promo

Tagovi: , ,

Vezano uz temu

gubitak kilograma nakon poroda

Ovo je jedini način kako izgubiti višak kilograma (nakon poroda) bez dijete

Balansiranjem nekoliko osnovnih hormona u tijelu (samo dva!),…

greške prilikom mršavljenja

7 pogrešaka zbog kojih ne mršavite

Jeste li žrtva sabotera vitkosti? Kad ih jednom…

Vježbate li u trudnoći i poslije poroda? Ovo bi moglo promijeniti sve

Tjelesna neaktivnost na četvrtom je mjestu vodećih čimbenika…

Zašto ne mršavim (nakon poroda)? Možda radite ovih 5 grešaka

Iako nije pametno odmah nakon poroda razmišljati o…

Pročitajte i:

ljubav prema životinjama

Nova atrakcija za djecu ljubitelje životinja

Patuljasti mungosi koji su u Zoološki vrt grada Zagreba stigli prošle godine, postali su roditelji.…

pomoć obiteljima žrtvama Covid-19 bolesti

Financijska pomoć obiteljima s djecom pogođenim bolešću Covid-19

Obitelj s jednim djetetom, koja dokaže da ispunjava uvjete, može dobiti jednokratnu pomoć od 3250…

dječak i igra lego kockicama

Lego kockica bila dječaku u nosu dvije godine!

Stiže vijest za rubriku "nevjerojatno, ali istinito"!

Mia Dimšić i Domenica

Sanja je prva gluhoslijepa doktorica znanosti, a Josip osvaja planinske vrhove! Što ih je povezalo s Miom i Domenicom?

Ove dvije pjevačice, ali i velike prijateljice, rado su se odazvale inicijativi Zaklade "Hrvatska za…