Odvažite se na ljetni fitness izazov uz srpanjski broj Men’s Healtha!

Potražite srpanjsko izdanje Men's Healtha i odvažite se na ljetni fitness izazov – iskušajte treninge za veće bicepse, jača ramena, čvršći core... Pročitajte i intervju s hrvatskim košarkaškim reprezentativcem Dariom Šarićem koji poručuje da se ne može bez teškog i krvavog rada! Potražite novi broj na svim kioscima!

Svjetske tajne dobre linije. Sve je više nacija pogođeno epidemijom debljine. Stoga smo diljem planeta potražili najbolje načine stjecanja i čuvanja vitkosti. Iznenađenje: nacija s najvišom stopom pretilosti nisu Sjedinjene Američke Države - ta neslavna titula pripada stanovnicima Cookovih otoka. U Hrvatskoj je debelo (tvrde statističari) 20,37 posto odraslog stanovništva, stoga smo bacili pogled u dvorišta zemalja koje se uspješno nose s pretilošću - i doznali kako im to uspijeva…

Super Dario. U životu katkad, baš kao i u košarci, treba "zakucati". Dario Šarić, hrvatski košarkaški repezentativac, zna kako se to radi. Dario Šarić nikada se nije bavio nekim drugim sportom osim košarke, a sve je počelo zbog njegove hiperaktivnosti u djetinjstvu… Mladima poručuje da je najvažnije ustrajati u onom što rade i vole jer se često učinci ne vide odmah, nego tek godinama poslije. "Svaki je talent dar od Boga, ali bez teškog i "krvavog" rada se ne može" poručuje ovaj Šibenčanin.

Shine on! Biti na odmoru ne znači zavući se u duboki hlad i ispijati pića; biti na odmoru znači odmaknuti se od dnevne rutine i dan ispuniti aktivnostima. Iskočite iz cipela i odijela i zablistajte! Uz pomoć novog Men’s Healtha, dakako!

Popločite se! Ponosno pokažite trbušnjake, ali prije toga otopite salo koje ih zaklanja od pogleda. Kako? Saznajte u Men’s Healthu!


Trening za vrh vrhova.
Da, znamo, kada na popisu vježbi vidite jednoručne sklekove i jednonožne čučnjeve, odmah posumnjate u vlastite mogućnosti. Ali to nije razlog da ne odradite ova dva sjajna treninga, samo zamijenite vježbe. A nakon nekog vremena ni sklekovi na jednoj ruci neće vam se činiti preteškima…

U srpanjskom izdanju Men’s Healtha otkrijte i kako poboljšati rezultate te smanjiti rizik od ozljeda, što je ključ potpirivanja stare vatre u dugogodišnjoj vezi, te kako pripraviti riblja jela koja će ju oboriti s nogu… I zapamtite, uz Men’s Health život može biti bolji! Zato potražite novi broj na svim kioscima od 30. lipnja!

Tekst i foto: promo

Tagovi: , ,

Vezano uz temu

Vježbate li u trudnoći i poslije poroda? Ovo bi moglo promijeniti sve

Tjelesna neaktivnost na četvrtom je mjestu vodećih čimbenika…

Zašto ne mršavim (nakon poroda)? Možda radite ovih 5 grešaka

Iako nije pametno odmah nakon poroda razmišljati o…

Svjesno jedenje - alat za zdravo mršavljenje

Imate li zdrav odnos prema sebi i hrani…

Inspiracija za sve: Žena, majka, fitness kraljica

Nemate vremena za trening? Neka vam kao nadahnuće…

Pročitajte i:

Mia Dimšić i Domenica

Sanja je prva gluhoslijepa doktorica znanosti, a Josip osvaja planinske vrhove! Što ih je povezalo s Miom i Domenicom?

Ove dvije pjevačice, ali i velike prijateljice, rado su se odazvale inicijativi Zaklade "Hrvatska za…

koronavirus

Domaćim stručnjacima stigao vrijedan uređaj za borbu protiv koronavirusa

Borba protiv koronavirusa bit će, zahvaljujući donaciji poznatog nogometaša, brža - u 22 minute moći…

testiranje na koronavirus

Od danas nova, niža cijena testiranja na Covid-19

Na zadnjoj sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) donesena je odluka o…

Stiže velika novost iz redova klaunovadoktora

Po prvi puta djeca na liječenju u bolnicama, ali i ona koja se liječe kod…