Izravno iz dječjih selekcija Pulskog filmskog festivala i Motovun Film Festivala u Ozalj 10. kolovoza 2018. dolazi LOS BANDO, urnebesna komedija ceste o najboljim prijateljima Grimu i Axelu, koji od svoje osme godine sanjaju o sudjelovanju na rock natjecanju u Norveškoj. Los Bando Immortale je njihov bend kojemu nedostaje basist, a Axel, pjevač i gitarist, ne zna pjevati. Kad im prihvate prijavu za sudjelovanjem na natjecanju, hitno treba naći rješenje...

A da najveće avanture dolaze neočekivano, saznajemo od najboljih prijatelja, slona Sebastijana i mačke Prugica, koji žive u mirnom primorskom mjestu Suncogradu. Tamo svi žive sretno dok, iznenada, omiljeni gradonačelnik Đibi ne nestane! Za vrijeme pecanja, Prugica ulovi poruku u boci od Đibija, koji piše da je zaglavio na Tajanstvenom otoku i da ga treba doći spasiti... NEVJEROJATNA PRIČA O DIVOVSKOJ KRUŠKI snimljena je prema istoimenoj dječjoj slikovnici i sinkronizirana na hrvatski jezik. - Knjiga je uistinu čarobna, zabavna i otkvačena i na tom tragu smo "zakuhali" našu viziju filma. Vrijeme je za zabavu, maštanje i anarhiju! - poručili su redatelji ovog crtića, Amalie, Jørgen i Philip, koji se u Ozlju prikazuje 11. kolovoza.

obiteljski-filmski-vikend-u-ozlju

Oba filma, LOS BANDO i Nevjerojatna priča o divovskoj kruški, svoje su premijere imali u službenom dječjem programu ovogodišnjeg Berlinalea.

Početak projekcija u petak, 10. kolovoza i u subotu, 11. kolovoza je u 21 sat.

Ulaz je slobodan.

FILM ZA VAN u Ozalj donosi RADAR uz potporu Grada Ozlja i Turističke zajednice grada Ozlja

Tekst i foto: FB event