Nove radionice u probnoj kući IKEA za djecu i odrasle

U Probnoj kući IKEA opet će se šivati i učiti o urbanoj poljoprivredi, a poseban zanimljiv program očekuje i najmlađe!

Svi koji žele saznati više o uzgoju zdravih zelenih sastojaka kod kuće, moći će to učiniti na radionici o uzgoju biljaka u domu koja će se održati 24. studenog, s početkom u 18 sati, u Probnoj kući IKEA. Prijave na radionicu, na kojoj će Maja Subotić, dizajnerica i urbana poljoprivrednica, polaznicima otkriti kako svoj dom na jednostavan način mogu prometnuti u zelenu oazu koja će ne samo biti ugodna oku, već i doprinijeti u očuvanju okoliša, otvorene su na stranici vizijadoma.hr/probna_kuca/. Kako bi prijava bila uspješna, zainteresirani građani trebaju biti članovi IKEA FAMILY programa lojalnosti i imati najbrži prst zbog ograničenog broja mjesta na radionici.

U Probnoj kući IKEA trenutačno se održava dvotjedna radionica švedskog jezika koju vode apsolventi skandinavistike sa zagrebačkog Filozofskog fakulteta. Svi oni koji žele naučiti pokoju riječ na švedskom, a nisu se uspjeli prijaviti na prvu radionicu, mogu to još uvijek učiniti. Naime, Probna kuća IKEA će se od 28. studenog do 9. prosinca ponovno prometnuti u učionicu švedskog jezika.

tecaj-svedskog-u-probnoj-kuci-ikea-1

Veliki interes građana izazvale su radionica šivanja s Udrugom Kamensko, koje su popunjene u rekordnom roku. Samo dan nakon otvorenih prijava, termini za radionicu koja će se održati 23. studenog, s početkom u 17 sati popunjen je. Radnice Udruge Kamensko sve one koji žele naučiti šivati, a nisu uspjeli prijaviti se za radionice u Probnoj kući IKEA pozivaju da se jave u njihovu Udrugu Otvoreno Kamensko, jer produljene tečajeve šivanja održavaju redovito.

Privremena Probna kuća IKEA i u predstojećem razdoblju bit će poprištem zabavnih događanja za djecu. Subota, 16. studenog, rezervirana je za temu održivosti koju će mališanima približiti kazalište Tvornica lutaka u sklopu predstave HaHa2o. Ako svog mališana niste uspjeli prijaviti na ovu predstavu, u subotu, 26. studenog, slijedi nova pod nazivom Čudesna šuma, koja će djecu poučiti o važnosti prijateljstva i ljepoti djetinjstva. Nakon predstave, u dječjem kutku učit će se i o rodnoj ravnopravnosti u sklopu radionice "Moja najdraža igračka".

Za djecu su stručnjaci iz Probne kuće IKEA pripremili i radionicu na kojoj će moći učiti o tome kako biti odgovoran vlasnik psa i što je sve potrebno za pravilnu brigu o ovom krznenom ljubimcu. Ova će se radionica održati u suradnji s Hrvatskom udrugom za školovanje pasa vodiča i mobilitet, 24. studenog, s početkom u 18 sati, a namijenjena je djeci od četiri do 10 godina.

Prijave na navedene aktivnosti za djecu bit će uskoro moguće na http://vizijadoma.hr/probna_kuca/.

Tekst i foto: promo

Tagovi: , , ,

Vezano uz temu

Zabavom u pidžamama otvoren IKEA noćni klub

Prvi festival koji slavi dobar san, u robnoj…

IKEA već punih pet godina u Hrvatskoj!

Donosimo popis najprodavanijih proizvoda u trgovačkom lancu IKEA…

IKEA predstavlja ograničenu kolekciju namijenjenu mladim ljudima u pokretu

Mijenjanje doma nije lako, pogotovo kada morate prenijeti…

IKEA Art event 2019. stiže i kod nas!

Umjetnost se rasprostire pod tvojim nogama. Ili na…

Pročitajte i:

online škola u hrvatskoj

Ako i iduća školska godina bude online, ovo će nas barem malo utješiti

Mnogi roditelji, ali u sami učenici, groze se mogućnosti da bi se zbog eventualnog povratka…

Zagrebački Zoološki vrt priprema super event povodom Svjetskog dana zaštite okoliša

Edukatori Zoološkog vrta grada Zagreba u petak će od 12 do 15 sati na Zebrinu…

Traži se donor za 8-godišnju Luciju koja boluje od leukemije! 'U 12.20 sati srušio nam se svijet...'

Nitko iz obitelji, ali ni iz Hrvatskog registra, nije kompatibilan s 8-godišnjom Lucijom kao donor…

Koronavirus se pojavio u jednoj osnovnoj školi

Svim učenicima trećeg razreda jedne osnovne škole u Mariboru  u utorak je određena 14-dnevna karantena,…