Nova Sensa svim čitateljima poklanja kremu Himalaya

Potražite novu, posljednju Sensu u ovoj godini na svim kioscima! Prosinačko izdanje svim čitateljima donosi na dar kremu Himalaya s prirodnim vitaminom E

Naša formula sreće

Koliko ste puta napravili popis novogodišnjih odluka i već nakon nekoliko dana odustali od svojih zamisli? Osobno, učinila sam to mnogo puta - nakon početnog zanosa i (pre)velike želje za promjenom, velikih očekivanja i planova vratila se na staro. Bilo je tu i ciljeva postavljenih iz pogrešnih razloga, ponekad i zbog tuđih očekivanja. Pa vrijedi li ih onda uopće postavljati?

"Kako bismo bili kontinuirano sretni, moramo otkriti vlastitu formulu sreće, a ona polazi od toga da smo sretni onda kada smo usklađeni s onim što sami definiramo kao sreću", objasnio je Kenan Crnkić, autor bestselera Pazi kojeg Vuka hraniš, u našoj velikoj temi o novogodišnjim odlukama. Pa ako donesemo odluku tako da u nju ugradimo ono što nas čini sretnima, zacijelo ćemo je se lakše držati. No važno je razlučiti što je ono što nas osobno čini sretnima, a što činimo jer želimo postati "netko drugi" ili održavati sliku o sebi koja druge čini sretnima.

Sposobni za promjene

Da smo mnogo više od onoga što pokazujemo i kako se predstavljamo te da smo sposobni za promjene (no samo ako su usklađene s našom biti), potvrđuju i ostali renomirani stručnjaci koji govore u toj temi - Roman Krznaric, Julie Montagu i dr. Stephan Domenig. Svatko iz područja svoga djelovanja, podsjećaju nas da su promjene u nama. Stoga, sljedećom listom vlastitih želja i očekivanja odlučite nahraniti svog dobrog "vuka", kako dr. Crnkić opisuje ono u nama što nas osobno hrani i podržava. I tada ćete biti na pravom putu promjene.

A u svemu tome pomoći će vam mnogo prekrasnih tema u ovome broju. Jer malo je reći da nas je ove godine blagdanski duh preuzeo u potpunosti! Od savjeta u temi o stvarnim darovima Božića i prekrasnim ukrasima koji je prate do putovanja sa smislom na koja se za novogodišnju noć možete uputiti…

Čarobni prah

U međuvremenu se s dragim ljudima možete razveseliti uz raskošnu blagdansku gozbu koju je osmislila Andrea Cukrov, čak im spraviti i delicije koje sadrže prah blagotvornog matcha čaja. Vjerujem da će vam mudrosti nobelovca Alberta Einsteina biti jedna od zanimljivijih i primjenjivijih inspiracija jer njegove su misli svakim danom sve aktualnije.

Mnogo je toga što vam sa Sensom svakog mjeseca poručujemo, stoga vam na kraju ove godine želimo samo jedno - ispunjenje svih vaših (novogodišnjih) želja! Potražite na svim kisocima novu Sensu!

naslovnica-108

Uz svaku Sensu na dar dobivate i Himalaya kremu s prirodnim vitaminom E

himalaya-krema

Tekst: Izabela Vrtar
Foto: promo

Pročitajte i:

ljubav prema životinjama

Nova atrakcija za djecu ljubitelje životinja

Patuljasti mungosi koji su u Zoološki vrt grada Zagreba stigli prošle godine, postali su roditelji.…

pomoć obiteljima žrtvama Covid-19 bolesti

Financijska pomoć obiteljima s djecom pogođenim bolešću Covid-19

Obitelj s jednim djetetom, koja dokaže da ispunjava uvjete, može dobiti jednokratnu pomoć od 3250…

dječak i igra lego kockicama

Lego kockica bila dječaku u nosu dvije godine!

Stiže vijest za rubriku "nevjerojatno, ali istinito"!

Mia Dimšić i Domenica

Sanja je prva gluhoslijepa doktorica znanosti, a Josip osvaja planinske vrhove! Što ih je povezalo s Miom i Domenicom?

Ove dvije pjevačice, ali i velike prijateljice, rado su se odazvale inicijativi Zaklade "Hrvatska za…