Nova Barbie Alexa pjeva na hrvatskom!

Barbie Alexa iz priče Barbie i tajna vrata jedinstvena je Barbie lutka koja pjeva na hrvatskom jeziku, a njena haljina pritom blista u ritmu magične pjesme o snazi prijateljstva. Lutkom je oduševljena i pjevačica Jelena Rozga, koja se prilikom ekskluzivnog predstavljanja lutke javnosti, prisjetila svojih trenutaka provedenih u igri s omiljenom Barbie

U bajkovitoj avanturi Barbie i TAJNA VRATA upoznajemo sramežljivu princezu Alexu koja u svome kraljevstvu otkriva tajna vrata i upoznaje čudesnu zemlju magičnih boja, čarobnih bića i iznenađenja. Čaroliju u kraljevstvu pokušava ukrasti razmažena vladarica Malucia, no princeza Alexa i njene nove prijateljice zajedno joj staju na put i bore se za ono najvrjednije – prijateljstvo.

Barbie Alexa iz priče Barbie i tajna vrata ujedno je i naziv lutke koja je nedavno stigla na hrvatsko tržište. Jedinstvena je po tome što prvi puta ova lutka pjeva dvije pjesmice na hrvatskom jeziku, a njena haljina pritom blista u ritmu stihova o snazi prijateljstva i čarolije koja vraća boje u magičnu zemlju.

Barbie lutku koja će djevojčice ovih blagdana, osim svojom raskošnom pojavom, razveseliti i pjesmama, pod svojim je borom zaželjela tijekom promocije i pjevačica Jelena Rozga.

"Ponekad nam svima treba prolaz kroz tajna vrata i odlazak u magičnu zemlju u kojoj ćemo se poigrati čarolijom i svijet učiniti boljim mjestom. Baš kao i princezi Alexi i meni je prijateljstvo snaga koja me pokreće iz dana u dan. Lutka Barbie mi je u djetinjstvu bila omiljena igračka upravo zbog ideje da mogu biti sve što hoću i da je sve moguće. Maštu ne treba ograničavati, nego je poticati jer je moguće da nas i u stvarnom životu odvede u svijet prepun boja i iskrenih prijateljstava", izjavila je pjevačica Jelena Rozga.

Jelena Rozga

Svojih Barbie lutki prisjetila se i voditeljica Ivana Mišerić:

"Barbie lutka u životu većine djevojčica zauzima posebno mjesto. Uz Barbie je svaka djevojčica princeza koja sama odlučuje da može biti sve što hoće. Ne možemo poricati da i mi odrasli priželjkujemo bajkovit svijet u kojem je sve moguće i u kojem uvijek pobjeđuju dobrota i prijateljstvo. Vrijeme blagdana je pravi trenutak da se sjetimo prijateljstava koja su nastala u djetinjstvu, neka od njih baš uz neograničeno maštanje i igranje lutkama Barbie", kaže voditeljica Ivana Mišerić.

Ivana Miseric i njezina prva Barbie

Uz lutku Alexu dostupne su i lutke prijateljice, sirena Romy i vila Nori koje princezi pomažu magičnu zemlju spasiti od razmažene vladarice.

Barbie Alexa pjeva na hrvatskom

"Vjerujemo da će lutka Barbie iz priče Barbie i tajna vrata i ovih blagdana razveseliti brojnu djecu. Lutka Barbie još jednom malima i velikima poručuje da je sve moguće u svijetu koje pokreću prijateljstvo i razumijevanje. Prepoznavanje i njegovanje pravih odnosa važno je od malih nogu i zato vjerujemo da će lutka Barbie poslati poruku o važnosti pravih prijatelja", izjavila je brand menadžerica, Slađana Škarić Radeljić.

Lutka Barbie ove je godine proslavila i svoj 55. rođendan. Uz nju su odrasle generacije djevojčica diljem svijeta, a i danas je zadržala prvo mjesto među omiljenim igračkama za djevojčice. Tijekom godina Barbie se pojavljivala u različitim ulogama i zanimanjima od učiteljice, gimnastičarke, vozačice trkaćih automobila, pilotkinje do pjevačice. Lutka Barbie djevojčicama na taj način poručuje - sve je moguće!

Lutka Barbie Alexa iz priče Barbie i tajna vrata dostupna je u većini maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj.

IMG_9090

Tagovi: , , , , ,

Vezano uz temu

U Trešnji gostuje predstava Blizanke dubrovačkog Kazališta Marina Držića

Kazalište Marina Držića gostovat će u kazalištu Trešnja…

Potpuni zaokret Jelene Rozge

U novom broju Storyja ponekad iznimno romantična i…

Jelena Rozga i osmu sezonu zaredom nosi Liu Jo

Kolekcija s karakterom i romantičnom notom za modernu…

Pročitajte i:

djevojčica u samoizolaciji štiti se maskom za lice od koronavirusa

Koronavirus u jednom zagrebačkom vrtiću! 15 djece u samoizolaciji

Navodno je riječ o prijenosu virusa unutar obitelji, jer je zaraženi otac doputovao iz inozemstva

koronavirus i ljeto

Je li ovo tračak nade? Vili Beroš iznenadio izjavom o koronavirusu

Ministar Vili Beroš današnjom je izjavom da je koronavirus vjerojatno mutirao i oslabio dao tračak…

povratak koronavirus zbog kojeg je djevojčica vrlo zabrinuta

POVRATAK KORONAVIRUSA! Više nikome u Hrvatskoj nije ugodno! Jesmo li se odlučili za švedski model?

"Ne možemo zatvoriti granice, zaustaviti normalne životne aktivnosti, ali moramo se naučiti držati mjera i…