Nova Barbie Alexa pjeva na hrvatskom!

Barbie Alexa iz priče Barbie i tajna vrata jedinstvena je Barbie lutka koja pjeva na hrvatskom jeziku, a njena haljina pritom blista u ritmu magične pjesme o snazi prijateljstva. Lutkom je oduševljena i pjevačica Jelena Rozga, koja se prilikom ekskluzivnog predstavljanja lutke javnosti, prisjetila svojih trenutaka provedenih u igri s omiljenom Barbie

U bajkovitoj avanturi Barbie i TAJNA VRATA upoznajemo sramežljivu princezu Alexu koja u svome kraljevstvu otkriva tajna vrata i upoznaje čudesnu zemlju magičnih boja, čarobnih bića i iznenađenja. Čaroliju u kraljevstvu pokušava ukrasti razmažena vladarica Malucia, no princeza Alexa i njene nove prijateljice zajedno joj staju na put i bore se za ono najvrjednije – prijateljstvo.

Barbie Alexa iz priče Barbie i tajna vrata ujedno je i naziv lutke koja je nedavno stigla na hrvatsko tržište. Jedinstvena je po tome što prvi puta ova lutka pjeva dvije pjesmice na hrvatskom jeziku, a njena haljina pritom blista u ritmu stihova o snazi prijateljstva i čarolije koja vraća boje u magičnu zemlju.

Barbie lutku koja će djevojčice ovih blagdana, osim svojom raskošnom pojavom, razveseliti i pjesmama, pod svojim je borom zaželjela tijekom promocije i pjevačica Jelena Rozga.

"Ponekad nam svima treba prolaz kroz tajna vrata i odlazak u magičnu zemlju u kojoj ćemo se poigrati čarolijom i svijet učiniti boljim mjestom. Baš kao i princezi Alexi i meni je prijateljstvo snaga koja me pokreće iz dana u dan. Lutka Barbie mi je u djetinjstvu bila omiljena igračka upravo zbog ideje da mogu biti sve što hoću i da je sve moguće. Maštu ne treba ograničavati, nego je poticati jer je moguće da nas i u stvarnom životu odvede u svijet prepun boja i iskrenih prijateljstava", izjavila je pjevačica Jelena Rozga.

Jelena Rozga

Svojih Barbie lutki prisjetila se i voditeljica Ivana Mišerić:

"Barbie lutka u životu većine djevojčica zauzima posebno mjesto. Uz Barbie je svaka djevojčica princeza koja sama odlučuje da može biti sve što hoće. Ne možemo poricati da i mi odrasli priželjkujemo bajkovit svijet u kojem je sve moguće i u kojem uvijek pobjeđuju dobrota i prijateljstvo. Vrijeme blagdana je pravi trenutak da se sjetimo prijateljstava koja su nastala u djetinjstvu, neka od njih baš uz neograničeno maštanje i igranje lutkama Barbie", kaže voditeljica Ivana Mišerić.

Ivana Miseric i njezina prva Barbie

Uz lutku Alexu dostupne su i lutke prijateljice, sirena Romy i vila Nori koje princezi pomažu magičnu zemlju spasiti od razmažene vladarice.

Barbie Alexa pjeva na hrvatskom

"Vjerujemo da će lutka Barbie iz priče Barbie i tajna vrata i ovih blagdana razveseliti brojnu djecu. Lutka Barbie još jednom malima i velikima poručuje da je sve moguće u svijetu koje pokreću prijateljstvo i razumijevanje. Prepoznavanje i njegovanje pravih odnosa važno je od malih nogu i zato vjerujemo da će lutka Barbie poslati poruku o važnosti pravih prijatelja", izjavila je brand menadžerica, Slađana Škarić Radeljić.

Lutka Barbie ove je godine proslavila i svoj 55. rođendan. Uz nju su odrasle generacije djevojčica diljem svijeta, a i danas je zadržala prvo mjesto među omiljenim igračkama za djevojčice. Tijekom godina Barbie se pojavljivala u različitim ulogama i zanimanjima od učiteljice, gimnastičarke, vozačice trkaćih automobila, pilotkinje do pjevačice. Lutka Barbie djevojčicama na taj način poručuje - sve je moguće!

Lutka Barbie Alexa iz priče Barbie i tajna vrata dostupna je u većini maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj.

IMG_9090

Tagovi: , , , , ,

Vezano uz temu

razgovor s djecom o osjetljivim temama

Kako s djecom razgovarati o osjetljivim temama?

Primjer razgovora najpoznatije lutke na svijetu, Barbie, i…

povučeno dijete

Kako pomoći djetetu da lakše stekne i održi prijateljstva?

Usamljenost je teška, no kako roditelj može pomoći…

U Trešnji gostuje predstava Blizanke dubrovačkog Kazališta Marina Držića

Kazalište Marina Držića gostovat će u kazalištu Trešnja…

Potpuni zaokret Jelene Rozge

U novom broju Storyja ponekad iznimno romantična i…

Pročitajte i:

Nova atrakcija u zagrebačkom Zoološkom vrtu

Zoološki vrt grada Zagreba ima novog stanovnika, jednogodišnju kinesku leopardicu Odliliu, koja je tamo stigla…

ljubav prema životinjama

Nova atrakcija za djecu ljubitelje životinja

Patuljasti mungosi koji su u Zoološki vrt grada Zagreba stigli prošle godine, postali su roditelji.…

pomoć obiteljima žrtvama Covid-19 bolesti

Financijska pomoć obiteljima s djecom pogođenim bolešću Covid-19

Obitelj s jednim djetetom, koja dokaže da ispunjava uvjete, može dobiti jednokratnu pomoć od 3250…

dječak i igra lego kockicama

Lego kockica bila dječaku u nosu dvije godine!

Stiže vijest za rubriku "nevjerojatno, ali istinito"!