tata i sin u parku

Ne zaboravite na Dan očeva: Očistite park s djecom i budite im primjer!

Ako želite provesti zajedničko vrijeme s djetetom, a ne znate kamo - na Dan očeva Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo organizira čišćenje parka u Zagrebu. Svrha okupljanja nije samo druženje, ovaj program ima edukativni i savjetodavni karakter

U Hrvatskoj, ali i u još nekim katoličkim zemljama 19. ožujka obilježava se kao Dan očeva, kojim se slavi očinstvo i utjecaj očeva u društvu. Tom prigodom Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo organizira zanimljiv program na Trgu Petra Svačića u Zagrebu.

Dakle, svi zainteresirani roditelji i djeca, koji se pojave 19. ožujka od 16 do 18 sati na Trgu dobit će štapove, biorazgradive vrećice i maske te će uz pomoć organizatora i volontera čistiti park. Ovaj je program edukativnog i savjetodavnog karaktera, a održavat će se uz sve nužne propisane mjere.

‘Obilježavanjem Dana očeva s roditeljima i djecom pokazat ćemo da njegujemo vrijednosti obitelji, ravnopravnost roditeljstva i snagu međusobnog pomaganja i podrške u odgoju djece. U suradnji s MaNaBu platformom educirat ćemo i savjetovati kako bismo osnažili djecu, pomažući im da postanu lideri budućnosti kroz poticanje znatiželje, izgradnju temeljnih vrijednosti i razvoj vještina, a sve s naglaskom na brigu o okolišu i društvenu jednakost’, poručuju organizatori.

Tagovi: ,

Pročitajte i:

trudnica

U Švedskoj su banke sperme gotovo prazne - i to zbog korone!

Parovi koji su se nadali da će zasnovati obitelj, morat će čekati i do 30…

onlie skola

Nakon praznika kreće online nastava u Zagrebu još tri županije!

Od ponedjeljaka, 12. travnja, donesena je odluka o online nastavi u Zagrebu, Zagrebačkoj, Splitsko-dalmatinskoj i…

bolnica

Pred bolnicom u Klaićevoj ostavljali lampione i plišane igračke za preminulu djevojčicu!

Od sinoć ispred Klaićeve bolnice dolazili su mnogi i donosili lampione, a djeca su ostavljala…

klaićeva

Preminula djevojčica, žrtva obiteljskog nasilja iz Nove Gradiške

Danas, na Uskrs, zbog komplikacija, preminula je dvoipolgodišnja djevojčica, žrtva zlostavljanja iz Nove Gradiške. Nakon…