Raznovrstan program za djecu dio je kulture Art parka, a ove godine sezonu otvara likovna radionica udruge Praktikum uz gostovanje pripovjedačice Ive Sille pod nazivom SECRET ZAGREB, 30. svibnja 2018. Nakon pripovjedačkog dijela i misteriozne priče o zmaju, polaznici će izraditi svatko svoga zmaja i objasniti njegove karakteristike, nakon čega će zmajevi naći svoj dom u kućici u Art parku. Radionica će se održati od 17-18.30h, a namijenjena je djeci između 7 i 14 godina. Besplatna je za sve polaznike, a prethodno se potrebno prijaviti na mail info@udruga-praktikum.hr.

Dio dječjeg programa rezerviran je i za Centar Knap koji će ove godine gostovati u parku s dvije zanimljive dječje predstave odnosno radionice. Prva je na rasporedu 19. lipnja u 18.30 h kada će u parku gostovati Teatar Gaudeamus, a izvest će predstavu Grubzon nastalu prema popularnoj istoimenoj slikovnici. Režiju i adaptaciju potpisuje Rebecca Agić, a predstava je namijenjena malenima od 4 na više godine, ali i svim zainteresiranima.

Zanimljiv interaktivni likovno-literarni performans za djecu "Vrijeme je za basnoslovke" u izvedbi umjetnice Hane Lukas Midžić održat će se 21. srpnja u 18 h. Performans je namijenjen djeci od 3 do 8 godina, ali i svima zainteresiranima.

Oba programa su besplatna i svi su pozvani u park.

Projektu su i ove godine podršku dali Turistička zajednica grada Zagreba, Grad Zagreb. Sve informacije, za sada, pratite putem Facebook stranice Art Park Zagreb.

ne-propustite-djecji-program-u-art-parku

Tekst i foto: press