Nakit za djecu koji potiče njihov razvoj, talente, opušta, veseli…

Upoznajte zanimljivu kolekciju ZASU KIDS nakita za djecu s posebnom namjenom i okušajte se usput u nagradnoj igri. Sretno!

ZASU KIDS kolekcija nakita je namijenjena najmlađima, a posebna je po tome što potiče njihov razvoj kao osobe, razvoj talenata, te postizanje balansa i sreće kojemu svi teže. Prilikom kreiranja kolekcije za djecu velika je pažnja posvećena proučavanju psiholoških osobina koje je najbitnije poticati kod djece i kojima ona teže kako bi živjela skladan, radostan i ispunjen život. Tako su pomno odabrani kristali poput rozenkvarca, aventurina, ametista, sodalita koji najbolje utječu na djecu. U kolekciji možete pronaći narukvicu “Petar Pan” koja će u djetetu probuditi avanturistički duh, želju za istraživanjem, ali i zadržati njihovu radost. Kristali na toj narukvici potiču maštovitost što je jako važno kod djece kako bi se pravilno razvijala. Kombinacija kristala u ovoj kolekciji na nekim narukvicama probudit će samopouzdanje kod djeteta, kreativnost, donijeti mu strpljenje, hrabrost, radost, veliku količinu energije… Svaki komad nakita je poseban jer će poprimiti energiju osobe koja je nosi, u svaki komad se unese željena afirmacija npr. “ova narukvica će mojoj kćeri donijeti smirenost i ljubav”, i kristali će obavljati tu željenu funkciju. Na taj način osoba se dodatno povezuje sa svojim nakitom. Također su korištena i zrna rudrakše (tzv. zrno mira i pozitivnosti). Evo kakvo značenje nose u sebi pojedini kristali:

Sodalit je idealan za djecu jer pročišćuje um i omogućava da se lakše fokusiraju, umiruje i pomaže koncentirati se na učenje.
Crni opsidijan (suze Apača) je jako zanimljiv kristal koji uklanja loše misli, depresiju, strahove i donosi pozitivan stav.
Lava – snažan kristal koji je jako važan za djecu jer budi u njima element vatre i zemlje koji im donosi stabilnost, hrabrost i odvažnost.
Nježni rozenkvarc, mjesečev kamen i ametist su jako važni kristali za djecu jer umiruju, uklanjaju loše snove, dobro djeluju na srčani centar kod djece – to im pomažu da razviju osjećaj ljubavi, sigurnosti i suosjećanja prema drugima.
Aventurin (zeleni i narančasti) jako povećavaju radost i djeluju kao amajlije, pomažu djeci da lakše izraze svoje emocije, uklone strahove i prepreke na njihovom putu razvoja.

image006

Kako do besplatnih narukvica?

Ovom prilikom vam ZASU KIDS daruje tri dječje narukvice, sami možete odabrati koje ovdje.
Najbržih troje posjetitelja portala koji pošalju svoje podatke skupa s podacima koliko dijete ima godina i koju narukvicu žele, osvaju po jedan primjerak tog nakita. Podatke s naznakom “narukvica” šaljite na već dobro poznati mejl: urednistvo@roditelji.hr

Dobitnice narukvica su: Sandra Sušić (5 godina) iz Zagreba, Suzana Božićević (7 godina) iz Zagreba i Sandra Tomaić (za dijete od 3 godine) iz Našica. Čestitamo! Narukvice stižu poštom!

 

 

Više potražite na www.zasu.biz

Tekst i foto: ZASU KIDS

Tagovi: , , , , , , ,

Vezano uz temu

Samopouzdanje se gradi kod kuće

Dosta vam je toga da u vašem kućanstvu…

Fora priča - Superjunak

Nova vrsta radionica za djecu u centru Zagreba…

Pročitajte i:

dijete u kućnoj izolaciji zbog epidemije koronavirusa

Novi apel ministra Beroša oko koronavirusa: 'Moramo biti sumnjičavi...'

Poslana je i snažna poruka o zaštiti ljudi koji u ovim teškim okolnostima dodatno trpe…

trudnica umrla od koronavirusa tijekom porođaja u bolnici

Tijekom porođaja umrla trudnica zaražena koronavirusom

Nesretna žena prva je žrtva koronavirusa među trudnicama. Beba je, srećom, spašena, no u bolnici…

koronavirus

Alemka Markotić: "Sada je valjda svima jasno da nitko nije imun na koronavirus!"

U Zagrebu od koronavirusa umro muškarac rođen 1974. godine, koji nije bolovao od niti jedne…

franka batelić i sin viktor

Sada je sreća potpuna u obitelji Ćorluka! I oni su jači od koronavirusa

Pjevačica Franka Batelić Iz Zagreba je s malenim Viktorom otišla u rodnu Istru, dok se…