Nakit za djecu koji potiče njihov razvoj, talente, opušta, veseli…

Upoznajte zanimljivu kolekciju ZASU KIDS nakita za djecu s posebnom namjenom i okušajte se usput u nagradnoj igri. Sretno!

ZASU KIDS kolekcija nakita je namijenjena najmlađima, a posebna je po tome što potiče njihov razvoj kao osobe, razvoj talenata, te postizanje balansa i sreće kojemu svi teže. Prilikom kreiranja kolekcije za djecu velika je pažnja posvećena proučavanju psiholoških osobina koje je najbitnije poticati kod djece i kojima ona teže kako bi živjela skladan, radostan i ispunjen život. Tako su pomno odabrani kristali poput rozenkvarca, aventurina, ametista, sodalita koji najbolje utječu na djecu. U kolekciji možete pronaći narukvicu “Petar Pan” koja će u djetetu probuditi avanturistički duh, želju za istraživanjem, ali i zadržati njihovu radost. Kristali na toj narukvici potiču maštovitost što je jako važno kod djece kako bi se pravilno razvijala. Kombinacija kristala u ovoj kolekciji na nekim narukvicama probudit će samopouzdanje kod djeteta, kreativnost, donijeti mu strpljenje, hrabrost, radost, veliku količinu energije… Svaki komad nakita je poseban jer će poprimiti energiju osobe koja je nosi, u svaki komad se unese željena afirmacija npr. “ova narukvica će mojoj kćeri donijeti smirenost i ljubav”, i kristali će obavljati tu željenu funkciju. Na taj način osoba se dodatno povezuje sa svojim nakitom. Također su korištena i zrna rudrakše (tzv. zrno mira i pozitivnosti). Evo kakvo značenje nose u sebi pojedini kristali:

Sodalit je idealan za djecu jer pročišćuje um i omogućava da se lakše fokusiraju, umiruje i pomaže koncentirati se na učenje.
Crni opsidijan (suze Apača) je jako zanimljiv kristal koji uklanja loše misli, depresiju, strahove i donosi pozitivan stav.
Lava – snažan kristal koji je jako važan za djecu jer budi u njima element vatre i zemlje koji im donosi stabilnost, hrabrost i odvažnost.
Nježni rozenkvarc, mjesečev kamen i ametist su jako važni kristali za djecu jer umiruju, uklanjaju loše snove, dobro djeluju na srčani centar kod djece – to im pomažu da razviju osjećaj ljubavi, sigurnosti i suosjećanja prema drugima.
Aventurin (zeleni i narančasti) jako povećavaju radost i djeluju kao amajlije, pomažu djeci da lakše izraze svoje emocije, uklone strahove i prepreke na njihovom putu razvoja.

image006

Kako do besplatnih narukvica?

Ovom prilikom vam ZASU KIDS daruje tri dječje narukvice, sami možete odabrati koje ovdje.
Najbržih troje posjetitelja portala koji pošalju svoje podatke skupa s podacima koliko dijete ima godina i koju narukvicu žele, osvaju po jedan primjerak tog nakita. Podatke s naznakom “narukvica” šaljite na već dobro poznati mejl: urednistvo@roditelji.hr

Dobitnice narukvica su: Sandra Sušić (5 godina) iz Zagreba, Suzana Božićević (7 godina) iz Zagreba i Sandra Tomaić (za dijete od 3 godine) iz Našica. Čestitamo! Narukvice stižu poštom!

 

 

Više potražite na www.zasu.biz

Tekst i foto: ZASU KIDS

Tagovi: , , , , , , ,

Vezano uz temu

unuka s bakom i djedom u kuhinji

Novo istraživanje dokazalo: za pretilost djece krivi su bake i djedovi!

Bez obzira na različite kulture, bake i djedovi…

djeca, mobiteli i socijalne vještine

Mit ili istina? Štete li mobiteli i tableti razvoju socijalnih vještina u djece?

Znanstvenici su uspoređivali vještine današnje djece s društvenim…

Samopouzdanje se gradi kod kuće

Dosta vam je toga da u vašem kućanstvu…

Pročitajte i:

koronavirus

Domaćim stručnjacima stigao vrijedan uređaj za borbu protiv koronavirusa

Borba protiv koronavirusa bit će, zahvaljujući donaciji poznatog nogometaša, brža - u 22 minute moći…

testiranje na koronavirus

Od danas nova, niža cijena testiranja na Covid-19

Na zadnjoj sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) donesena je odluka o…

Stiže velika novost iz redova klaunovadoktora

Po prvi puta djeca na liječenju u bolnicama, ali i ona koja se liječe kod…

trudnica predaje e-Zahtjev za ostvarivanje prava

Kako brže i lakše do doplatka za djecu?

Od 3. srpnja omogućeno podnošenje e-Zahtjeva za ostvarivanje prava na doplatak za djecu