Da je najbolja zabava na gornjogradskoj pozornici, platou Gradec, pokazalo se proteklih godina jer je ova koncertna lokacija postala prepoznatljivo mjesto odlične atmosfere, sjajne ponude hrane poznatih chefova i vrhunskih koncerata. Ove godine advent na platou Gradec predstavlja novo ime i koncept poznat kao BAŠ NAŠ advent u Klovićevim dvorima. Spoj je to čarobne adventske priče i Baš Naš gourmet festivala koji će svim posjetiteljima tijekom prosinca ponuditi mjesto za odličnu zabavu i nezaboravne adventske trenutke.

Adventska groznica lagano se zahuktava, a atmosferu će tijekom prosinca na platou Gradec dodatno ugrijati i 24 sjajna glazbena nastupa, koji će nas natjerati na ples i u najhladnijim danima. Zimski provod započinje 28. studenog omiljenim R`n`B Confusion partyjem, a adventsko raspoloženje dodatno će podići odlični koncerti: Zabranjeno Pušenje, TBF, Vatra, Neno Belan, Dino Dvornik Tribute band,Soul Fingers, Cubismo, Gustafi, Marko Tolja, Letu Štuke i brojni drugi. Osim dobrog ritma, Zagreb, koji je tri godine za redom proglašen najljepšim adventom u Europi, a advent u Klovićevim dvorima odnio titulu jednog od tri najljepša po izboru posjetitelja, priprema posebna iznenađenja i brojne zabavne sadržaje na platou Gradec.

Najatraktivnija fotografija s pogledom na Zagrebačku katedralu i ove će godine izazvati tisuće i tisuće objava na društvenim mrežama u utrci za Najljepšu adventsku fotografiju. Adventske kućice s posebnom dizajniranim rooftopovima, prepoznatljivim za ovu lokaciju, pružit će dojam malih intimnih oaza s prekrasnim pogledom na grad, dok će prilika za prekrasne adventske fotografije biti na pretek zahvaljujući čarobnoj scenografiji. Jedan od najljepših atrija na gornjem gradu ove će godine oživjeti u posebno čarobnom uređenju gdje će se smjestiti klizalište od pravog leda u kojem će u pauzi od slasnih zalogaja i finih toplih pića, moći uživati svi ljubitelji ove zimske idile.

najsarmantniji-advent-u-gradu-donosi-pregrst-dobre-zabave-i-vrhunski-gastro-festival

Za ljubitelje kulture, posebno one popularne, u sklopu adventa održat će se i izložba koja slavi 30 godina Božićnog piva na kojoj će biti prikazane posebno dizajnirane umjetničke etikete koje su krasile Božićno pivo proteklih 30 zima. BAŠ NAŠ advent u Klovićevim dvorima ove je godine upotpunio gastro ponudu novim i zanimljivim slasticama i delicijama, a dobro poznata imena chefova poput Marina Medaka, Maria Mihelja i brojnih drugih garantiraju pravi festival okusa sa signature adventskim jelima.

Posjetitelji će u adventskim čarima moći uživati od 28. 11. do 31. 12., koliko traje BAŠ NAŠ advent u Klovićevim dvorima, a završit će velikim partyjem za doček Nove godine. Partneri BAŠ NAŠ adventa u Klovićevim dvorima ove sezone su: Zagrebačka banka, Cockta, Cedevita, Ožujsko Božićno pivo, LG, Nivea, Jamnica, Zimsko kuhano vino, Hennessy. Baš kako treba, baš posebno, baš zabavno i baš slasno bit će i ove godine na BAŠ NAŠ adventu u Klovićevim dvorima. Više informacija o programu, koncertima i radnom vremenu dostupno je na službenoj stranici BAŠ NAŠ advent u Klovićevim dvorima.

najsarmantniji-advent-u-gradu-donosi-pregrst-dobre-zabave-i-vrhunski-gastro-festival

Tekst i foto: press