Najbolji dar ove jeseni: Osvojite šivaći stroj SINGER®!

Sensaklub i SINGER® za ovu su vam jesen pripremili čaroban i vrlo vrijedan dar - šivaći stroj SINGER® 3210 SIMPLE™! Jednostavan za uporabu, osmišljen za početnike, dat će vam kreativnu snagu i poduzetnički uzlet, a jednom kad počnete ...

U posljednje vrijeme sve je više onih koji smirenje, ali i zabavu, kreativnu snagu, novi poduzetnički uzlet… pronalaze upravo u šivanju. Masovna proizvodnja, brza potrošnja i laka dostupnost svega što poželimo posljednjih je desetljeća 'ugušila' neke stare vještine poput šivanja, krojenja, pletenja, kukičanja, koje se sada opet vraćaju na velika vrata.

I dok su se nekada te vještine prenosile s koljena na koljeno, danas se samo rijetke žene mogu pohvaliti takvim praktičnim znanjem. No moderan način života tu ipak pokazuje svoje prednosti pa se na internetu tako mogu pronaći mnogi online tečajevi krojenja i šivanja koji jamče uspjeh. Naravno, najvažnije je nabaviti dobru i pouzdanu šivaću mašinu, a popularne Singerice sinonim su za šivaći stroj.

Sensaklub i SINGER® za ovu su vam jesen pripremili čaroban i vrlo vrijedan dar - šivaći stroj SINGER® 3210 SIMPLE™! Jednostavan za uporabu, osmišljen za početnike, dat će vam kreativnu snagu i poduzetnički uzlet, a jednom kad počnete šivati 'kao Singerica', donijet će i financijsku dobrobit. Odgovorite na naše jednostavno nagradno pitanje i osvojite SINGER SIMPLE 3210 + set od 10 igala. Neka kreativne igre počnu!

najbolji-dar-ove-jeseni-osvojite-sivaci-stroj-singer

SINGER SIMPLE 3210 uz poklon set od 10 igala do 15. 11. 2016. možete pronaći po akcijskoj maloprodajnoj cijeni od 1.799,00 kn kod sljedećih SINGER ovlaštenih prodavatelja: Elipso, Top Shop, PEVEC, eKupi, a dodatne informacije o proizvodu i akciji nalaze se ovdje

Više o nagradnoj igri i kako u njoj sudjelovati pročitajteovdje

Tekst i foto: promo

Reagiraj
Komentiraj