Zaboravite na igračke i robicu. Opskrbite se onim što je vama i bebi zaista potrebno. Uz zvukove koji im bude ugodu iz maternice i zamatanje koje im spriječava mlataranje rukama kojima se grebu i često udaraju, beba se smiruje i uspavljuje za minutu... i manje! To bebi (i vama!) donosi 2-3 sata tako željenog dodatnog sna.

U jednoj rečenici ispod ovog teksta u komentarima napišite zašto volite svoju bebu i osvojite ovaj zaista koristan poklon paket. Nagradit ćemo tri najšaljivije izjave.

U nagradnoj igri dijelimo 3 poklon paketa koji sadrže:

• CD "Prirodni zvukovi maternice" (za učinkovito smirivanje i uspavljivanje bebe)

• Pamučna dekica za zamatanje (neophodna za smirivanje i uspavljivanje bebe)

• Pamučne krpice za brisanje bebe (za izbjegavanje iritacije kože, višenamjenske i iskoristive)

• Prirodni balzam "Mediterranea" (za njegu osjetljive kože sklone alergijama)

Nagradna igra traje do 6.4. 2015. godine do 14 sati. Dobitnici će biti kontaktirani u roku od 5 dana od izvlačenja - 6.4. 2015. do 14:00.

Udruga Najsretnija beba Hrvatska™ kroz ekskluzivne seminare s praktičnim vježbama podučava tehnike svjetski poznatog pedijatra dr. Harvey Karpa. Na seminarima roditelji uče kako uspješno smiriti plač i kolike, kako produžiti spavanja beba, kako smiriti ispade bijesa (tantruma), na koji način potaknuti strpljenje i poželjno ponašanje... i još mnogo toga na zadovoljstvo djece i roditelja.

http://najsretnijabeba.webs.com/

Tekst: Iva Brčić, certificirana edukatorica i voditeljica programa The Happiest Baby u Hrvatskoj

Foto: Profimedia