Dragi naši,

"uništili" ste nas s brojem i duljinom poslanih mejlova za nagradnu igru. Mogli bismo složiti cijelu pjesmaricu koliko je dobrih stihova stiglo, pa čak je bilo i dokaza u obliku fotografija, jedan crtež, najave novih patenata i svaka vam čast koliko imate mašte i kreativnosti.

Ovaj put su nam se najviše svidjeli razlozi od Katarine Lazo i Branke Kulaš od koje uskoro očekujemo i fotografije novih oslikavanja zidova na odjelu pedijatrije! Hvala svima na sudjelovanju, i ako se dočepamo još prašaka Dash, više nećete morati slati ništa, birat ćemo među već poslanim pričama!! Hvala vam puno na pokušajima! Divni ste i jako smo ponosni na ovako krasnim čitateljima.

1. Poklon karticu Visa Electron Zagrebačke banke s iznosom od 1.000 kn dobiva Branka Kulaš iz Šibenika. Čestitamo! 2. Dash paket koji sadrži Dash tekući i Dash praškasti detergent stiže na kućnu adresu Katarini Lazi iz Dubrovnika i iskreno se nadamo da će joj isprati sve mrlje i probleme, jer plan vam je odličan! Čestitamo!

****

Inovacije prihvaćate s lakoćom jer vam omogućuju da neprestano budete korak ispred drugih? Bilo da je u tekućem, praškastom ili u obliku kapsula, deterdžent Dash jedna je od takvih inovacija, namijenjena onima koji žele sve i odjednom.

Dash je ove jeseni pripremio posebne nagrade za svoje korisnike diljem Hrvatske. Stotinu najsretnijih će putem nagradne igre Tisuću razloga da odaberete Dash moći osvojiti tisuću kuna na poklon kartici. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je kupiti bilo koji od proizvoda Dash - praškasti, tekući ili u kapsulama, a za posebnost i čistoću odjeće pobrinut će se njegova napredna i inovativna formula.

Nagradna igra traje od 1. listopada do 30. studenog. Pojedinosti nagradne igre dostupne su na internetskoj stranici www.mpg.hr.

Deterdženti Dash na tržište dolaze u obliku praškastih, tekućih i proizvoda u kapsulama. Praškasti deterdžent Dash je trenutačno najnaprednija kompaktirana formula na tržištu jer je za jedno pranje potrebno samo 65 grama proizvoda. Tekući deterdžent koristi najnoviju tehniku odstranjivanja mrlja jer dolazi s trljačem na poklopcu koji omogućuje utrljavanje deterdženta i otapanje čak i najdubljih mrlja. Također je kompaktiran pa je za prosječno pranje je potrebno samo 65 ml proizvoda. Dash u kapsulama je trenutačno najveća inovacija koja objedinjuje 3u1 tehnologiju pranja i najmanju koncentraciju potrebnu za jedno pranje – samo 28,8 ml

Nagradna igra za posjetitelje našeg portala

Za sve vas koji nas redovito čitate i pratite, osigurali smo dvije vrijedne nagrade:

1. Poklon karticu Visa Electron Zagrebačke banke s iznosom od 1.000 kn. Navedeni iznos može se koristiti za kupnju na svim prodajnim mjestima koja primaju Visu, samo se ne može dizati gotovina s nje.

2. Dash paket koji sadrži Dash tekući i Dash praškasti detergent

Da biste sudjelovali u nagradnoj igri, evo jednog malog kreativnog natječaja. Ukratko nam napišite zašto baš vi trebate ovaj inovativni proizvod za pranje rublja i osvojite nas svojim odgovorom. Najkreativniji osvajaju ove dvije nagrade. Natječaj traje do četvrtka 27. 11. 2014. u 14 sati, a odgovore sa svojim podacima (ime, prezime, adresa) šaljite na naš e-mail: urednistvo@roditelji.hr . Majlovi bez podataka adrese za slanje nagrade, ne ulaze u igru.   Sretno!