Harry and Meghan Markle

Na meti kritika zbog koronavirusa

Princ Harry, čiji je otac zaražen koronavirusom, i Meghan Markle iz Kanade u otišli u Los Angeles malo prije zatvaranja granica

Dok su se svi članovi kraljevske obitelji, posebno kraljica Elizabeta II i princ Charles, izolirali i u strogoj su karanteni, princ Harry i Meghan Markle ponovno su spakirali stvari i, prije zatvaranja granica, otišli iz Kande u Los Angeles. Naime, ovaj slavni par još uvijek ne može naći idealno prebivalište na život, a zbog posljednjeg poteza naišli su, piše magazin People, na kritike javnosti – njihova neodlučnost i putovanja u vrijeme koronavirusa mogla bi dovesti u pitanje njihovo zdravlje, ali i zdravlje 10-mjesečnog Archieja i drugih ljudi, s obzirom na činjenicu da je Harry nedavno bio u kontaktu sa zaraženim ocem, princom Charlesom.

Vijest da se 3-člana obitelj preselila u mjesto gdje živi Meghanina majka Doria Ragland pojavila se dan nakon što je otkriveno da je princ Charles pozitivan na Covid-19. No izvor blizak obitelji otkrio je da je obitelj vrlo oprezna u zaštiti od koronavirusa. Meghan je natjerala čitavo osoblje da nose maske i rukavice od lateksa, kako bi maksimalno spriječila mogućnost da dođu u kontakt s virusom. Također traži od njih da svoje cipele ostavljaju ispred vrata, prije ulaska u kuću, te se cijeli prostor dezinficira.

Nova kuća slavnog para u Los Angelesu

Iako su oboje frustrirani i tužni zbog Charlesa, koji se izolirao na imanju Balmoral u Škotskoj, Meghan je zabranila Harryju da ode posjetiti bolesnog oca. Harry je jako zabrinut, no unatoč privatnoj “drami”, par se angažirao oko pomoći brojnim neprofitnim organizacijama koje se bave očuvanjem mentalnog zdravlja, što je u ovim okolnostima jako važno.

Tekst: D. P.
Fotografije: Profimedia

Tagovi: ,

Vezano uz temu

Koronavirus se pojavio u jednoj osnovnoj školi

Svim učenicima trećeg razreda jedne osnovne škole u…

proljetne alergije

Otkriven još jedan simptom proljetnih alergija. Ako ovo osjećate, ne umišljate!

Proljeće je zbog povećane koncentracije peluda u zraku…

Pročitajte i:

online škola u hrvatskoj

Ako i iduća školska godina bude online, ovo će nas barem malo utješiti

Mnogi roditelji, ali u sami učenici, groze se mogućnosti da bi se zbog eventualnog povratka…

Zagrebački Zoološki vrt priprema super event povodom Svjetskog dana zaštite okoliša

Edukatori Zoološkog vrta grada Zagreba u petak će od 12 do 15 sati na Zebrinu…

Traži se donor za 8-godišnju Luciju koja boluje od leukemije! 'U 12.20 sati srušio nam se svijet...'

Nitko iz obitelji, ali ni iz Hrvatskog registra, nije kompatibilan s 8-godišnjom Lucijom kao donor…

Profesor Baltazar traži trajni dom! Tko želi 'udomiti' ovu instalaciju?

Umjetnik Behzad Khosravi Noori svoju je umjetničku instalaciju Profesor Baltazar i Spomenik nevidljivom građaninu odlučio…