Ako su vas rečenice iz podnaslova zaintrigirale, veselit će vas informacija da će se na tu temu održati besplatna radionica pod nazivom „Razvoj i faze intimnih romantičnih odnosa“.

Osnovni cilj radionice je da polaznici upoznaju, razumiju, zapamte te primjene najnovije znanstvene spoznaje moderne psihologije iz domene intimnih romantičnih odnosa u svoj vlastiti partnerski odnos. Na ovoj radionici polaznici će se upoznati s prevladavajućim pogrešnim uvjerenjima o ljubavi u intimnim romantičnim odnosima, shvatit će posljedice nerealnih uvjerenja te što mogu napraviti kako bi još više osnažili vlastiti odnos te sačuvali svoj odnos od vlastitih pogrešnih mitova i zabluda.

Komu je namijenjena?

Radionica je namijenjena svima onima koji će ući ili su već ušli u „ozbiljan“ intimni romantičan odnos, ali i svima koji žele naučiti kako poštivati i voljeti na „zdravi“ način svojeg/u partnera/icu, što očekivati u braku/životnom partnerstvu te kako održavati vezu na zadovoljavajućoj razini.

Kako će radionica izgledati?

Radionica će izgledati kao interakcija polaznika i voditelja gdje će polaznici pitanjima i raspravom aktivno sudjelovati, a voditelj će poticati dijalog i dijeljenje mišljenja o trenutnoj temi. Također, polaznici će biti poticani da kroz razne aktivnosti i vježbe rade na sebi i svojem partnerskom odnosu sve s ciljem još većeg poboljšanja kvalitete vlastitog intimnog romantičnog odnosa. Poklonite sebi i partneru kvalitetniji odnos...

“Nezrela ljubav kaže: volim te jer te trebam. Zrela ljubav kaže: trebam te jer te volim.” (Erich Fromm)

Voditelj: Dario Antić, mag. psiholog

Mjesto: Centar Proventus, Kružna 81, Zagreb

Vrijeme održavanja: četvrtak, 24. 1. 2019. od 19 do 21 h

Ova radionica je BESPLATNA no prijave su OBAVEZNE zbog ograničenog broja mjesta. Prijaviti se možete na info@centarproventus.hr.

Tekst: press

Foto: Profimedia