Po lovranskom starom gradu 18 obitelji tražile su riječi kojima su nadopunjavale priču „Pismo Djedu Mrazu“ te izrađivale božićne ukrase. Potragu su uspješno završile sve prijavljene obitelji jer su pronašle pravu božićnu čaroliju – obiteljsko zajedništvo.

Nakon potrage, na lovranskoj tržnici održao se prigodni program za djecu. Djecu i njihove roditelji dočekali su vilenjaci s radionicom „Postani vilenjak“, Baka Mraz je čitala priče, nastupale su plesačice iz studija za suvremeni ples pri DND-u Opatija „D'ORI“, polaznici glazbene radionice „Armunika mojga kraja“ Marcel Brozović i Duo armunika koji čine Tin Fledrović i Emanuel Sirotnjak te Djed Mraz.

U suncem okupanom Lovranu 20.prosinca, u prijepodnevnim satima održala se obiteljska igra Potraga za božićnom čarolijom u organizaciji Društva „Naša djeca“ Opatija – ogranak Lovran

Djed Mraz je prigodnim darovima nagradio svu djecu, a ona su mu iznosila svoje želje. Organizatori događanja zahvaljuju se Hotelu Bristol, Hotelu Park Lovran, Stubici d.o.o. i Cvjećarni Bonsai na pomoći u organizaciji.

Tekst i foto: press