Limitirana kolekcija NIVEA kreme i najljepši san nakon priče za laku noć za mališane

Vrijeme prije spavanja jedan od najbliskijih i najnježnijih trenutaka koje roditelji dijele sa svojim djetetom. Ključan dio ovog trenutka su priče koje roditelji pričaju mališanima i koje ih vode u čaroban i predivan svijet snova.

Priče prije spavanja su oduvijek bile važan dio opuštajuće rutine prije spavanja, djetinjstva i odrastanja. Kratke ili malo dulje, vesele ili ozbiljnije, ove priče osim lijepih sjećanja djecu istovremeno uče o plemenitosti i prijateljstvu, životnim vrijednostima i šire pozitivne misli. Stoga, ne čudi kako mališani kojima su roditelji čitali priče prije spavanja imaju bujniju maštu, bolje se izražavaju, te pokazuju veće zanimanje za čarobni svijet pisanih riječi.

Ljubav prema zajedničkim obiteljskim trenucima prije spavanja dijeli i NIVEA te i ove godine donosi limitiranu kolekciju priča i krema čije je pakiranja krase ilustrirani likovi - dječak Luka, djevojčica Mia, plišana igračka Zeko i zaigrana Vila.

Na kraju dana za lakši san malenih dragulja nema boljeg od roditeljskog dodira i umirujućeg glasa. Stoga, uz priče tu je i NIVEA krema – pouzdani saveznik u njezi kože već desetljećima i generacijama. Njezin aktivni sastojak Eucerit je prvi sastojak koji je omogućio da se voda i ulje povežu u stabilnu kremastu bazu, prvu emulziju bez konzervansa. Dio čarolije NIVEA kreme je i njezin miris koji utjelovljuje svježinu bergamota, naranče, lavande, ruže i jorgovana te đurđice. Taj poseban miris priziva lijepe uspomene iz djetinjstva, a upravo je njega NIVEA kremom završni korak prije odlaska na spavanje.

Čudesan svijet NIVEA bajki možete podijeliti sa svojim mališanima i putem web stranice NIVEA priče. Osim što ih možete pročitati možete ih i poslušati.

OVOGODIŠNJA KOLEKCIJA PRIČA UKLJUČUJE:

Mia i Vila istražuju džunglu - Mia treba pomoći majci u pripremanju ručka i pronaći teglicu sa začinima, a potraga će se pretvoriti u pravu malu avanturu na kojoj je prati Vila.

Mia i Luka grade dvorac - Mia i Luka oboje žele izgraditi dvorac, ali nemaju dovoljno kockica za dva odvojena dvorca. Zato se dogovore kako će jedan dvorac graditi od kockica, a drugi od pijeska, dok Zeku zapadne najteža odluka - odabir ljepšega.

Mia i Zeko idu na jahanje - Mia je već iskusna u jahanju, a Zeko se također želi okušati u jahanju. Ipak, kad treba zaista to i napraviti, Zeku će izdati hrabrost. Kao prava prijateljica, Mia će mu pomoći i zajedno će sjesti u sedlo.

Luka i Zeko se igraju skrivača - Tko je majstor skrivanja? Zeko tvrdi kako su zečevi majstori u skrivanju, a Luka će morati biti dosjetljiv kako bi otkrio gdje se Zeko skrio.

Tekst i foto: promo

Tagovi:

Vezano uz temu

tata čita priču djetetu

Zašto tate trebaju čitati djeci priče za laku noć?

Kad tata čita, više "radi" mašta, kažu najnovija…

tata čita djetetu slikovnicu

Ako vaše dijete cijelo ljeto, a i dulje, nije pročitalo knjigu, ovo je za vas!

Suvremeni način života donosi mnoge izazove, laka i…

važnost čitanja za razvoj djece

Sada je i znanstveno dokazano zašto neka djeca slabije govore i loše čitaju

Poznato je da čitanje djeci u njihovim formativnim…

Pročitajte i:

ljubav prema životinjama

Nova atrakcija za djecu ljubitelje životinja

Patuljasti mungosi koji su u Zoološki vrt grada Zagreba stigli prošle godine, postali su roditelji.…

pomoć obiteljima žrtvama Covid-19 bolesti

Financijska pomoć obiteljima s djecom pogođenim bolešću Covid-19

Obitelj s jednim djetetom, koja dokaže da ispunjava uvjete, može dobiti jednokratnu pomoć od 3250…

dječak i igra lego kockicama

Lego kockica bila dječaku u nosu dvije godine!

Stiže vijest za rubriku "nevjerojatno, ali istinito"!

Mia Dimšić i Domenica

Sanja je prva gluhoslijepa doktorica znanosti, a Josip osvaja planinske vrhove! Što ih je povezalo s Miom i Domenicom?

Ove dvije pjevačice, ali i velike prijateljice, rado su se odazvale inicijativi Zaklade "Hrvatska za…