Od veličanstvenih kostima, dinamičnih i vrtoglavih cirkuskih točaka na ledu do klaunovskih skečeva, ova fantastična skupina predstavlja vrhunsku ekstravaganciju i autentičnu umjetnost cirkusa.

Cirkus je prije više od 50 godina osnovao režiser Sovjetskog doba, A.G. Arnold pod imenom Cirkus na ledu, jedinstven u svijetu. Ta originalna i hrabra ideja da se nevjerojatne akrobacije održavaju na ledu, ne bi bila moguća bez Arnoldova iskustva u cirkusu, kinu, glazbenim i baletnim nastupima od režije, koreografije do kostimografije.

ledena-carolija-moskovskog-cirkusa-prvi-put-u-lisinskom

Preko 200 milijuna gledatelja pogledalo je ovaj cirkus u 50 država svijeta. Danas je Moskovski cirkus na ledu postavio nove standarde u izvedbi po čemu je poznat ne samo u Rusiji već i diljem svijeta.

Ovaj tradicionalni cirkus u kombinaciji s modernim akrobacijama i pomaknutim granicama ljudskih mogućnosti, svakom posjetitelju provocira maštu i budi emocije.

Ne propustite ovaj događaj za pamćenje i doživite svijet čarolije, vratolomija i nevjerojatnih akrobacija, svijet koji će vam otvoriti vrata novim sferama ljudskih mogućnosti!

Cijena ulaznice: 150/180/210/250 kn

Kreativnim odgovorom do dvije ulaznice

Želite li uživati u ovom spektaklu i osvojiti dvije ulaznice, uvjerite nas u to što kreativnijim odgovorom na pitanje: Zašto baš ja trebam ulaznice za ovu predstavu?

Odgovore sa svojim podacima šaljite na mejl urednistvo@roditelji.hr do kraja 2017. godine nakon čega objavljujemo ime dobitnika ili dobitnice. U naziv mejla napišite "Cirkus na ledu".

2.1.2018.

Dobitnica dviju ulaznica je Biljana Baranašić iz Zagreba

Tekst, foto, video: press