Kreativni proljetni praznici za vaše klince

Predstave uz promotivne cijene ulaznica, kreativne radionice, baletne kamp radionice, otvoreni sat baleta, razgledavanje kazališta… sve vas to očekuje u Trešnji ovih proljetnih praznika.

Program Praznici u Trešnji osmišljen je za djecu predškolskog i školskog uzrasta u svrhu edukacije, poticanja kreativnosti i zabave. Za sve zainteresirane održat će se kreativne radionice i radionice baleta, a na rasporedu su i popularne predstave I opet… Miffy, Carevo novo ruho, Najotmjeniji div u gradu, te program obilaska kazališta U kazalištu o kazalištu.


Radionice za male kreativce

Radionica izrade uskrsnih ukrasa Male ruke mogu sve održat će se vikend uoči Uskrsa, u subotu, 24. ožujka u 15,45 sati. Radionica nudi aktivnosti koje potiču kreativnost, uče strpljenju, pospješuju finu motoriku i uveseljavaju polaznike jer sve što izrade vlastitim rukama mogu ponijeti svojoj kući. Namijenjena je djeci od 4 do 10 godina i trajat će 60 minuta pod vodstvom učiteljice mentorice Ive Zeljko. Nakon radionice polaznici mogu uživati u pustolovinama zečice Miffy u hit mjuziklu I opet…Miffy.

Radionica Kreativno carstvo, održat će u utorak 3. travnja u 16,45 sati. Radionica nudi aktivnosti koje potiču dječju maštu, kreativnost i komunikacijske vještine. Polaznici će ukrašavati dvorac i izrađivati krunu, kojom će se okruniti kao mali carevi kreativnosti. Namijenjena je djeci od 5 do 10 godina i trajat će 60 minuta pod vodstvom odgajateljice Ivane Jurine. Nakon radionice, preporučujemo pogledati predstavu Carevo novo ruho za koju će promotivna cijena ulaznice biti samo 20 kuna.


Baletna kamp radionica i otvoreni sat baleta

Otvoreni sat baleta održat će se 24. ožujka u 18,00 sati, na kojem će se predstaviti baletna kamp radionica Labuđe jezero. Radionica će se odvijati od 3. do 8. travnja. Polaznike će se upoznati s baletnim klasikom te će ih se podučiti osnovama koreografije Četiri mala labuda. Radionica će se održati u suradnji s Malom performerskom scenom, a namijenjena je djeci od 6 do 12 godina. Program radionice bit će prilagođen uzrastu polaznika, a za upis nije potrebno predznanje. Djevojčice će na dar dobiti baletni tutu i tijaru, a dječaci kostim princa. U paket su uračunate i ulaznice za predstavu Carevo novo ruho i program U kazalištu o kazalištu, a posljednjega dana polaznici će održati ogledni sat za roditelje.

Rok za prijave na radionice je 22. ožujka, a više informacija o radionicama i prijavama možete pronaći na: http://bit.ly/2FIVYWo.

Tekst i foto: kazalište Trešnja

Tagovi: , , ,

Vezano uz temu

predstava Ivica i Marica kazališta Trešnja

Nakon više od dva mjeseca, opet možete s djecom u kazalište!

Kazalište Trešnja dobrodošlicu će poželjeti hit-predstavom Ivica i…

Baletna predstava Orašar u Centru za kulturu Trešnjevka

Povodom 20. obljetnice umjetničkog djelovanja Baletni studio Jastrebarsko…

Zimski kreativno-umjetnički program za djecu u kazalištu Trešnja

U najljepšem razdoblju godine kazalište Trešnja priprema zanimljiv…

Doznajte kako je najotmjeniji div postao najljubazniji div u gradu!

Prema prekrasnoj priči Najotmjeniji div u gradu, vrhunske…

Pročitajte i:

Nova atrakcija u zagrebačkom Zoološkom vrtu

Zoološki vrt grada Zagreba ima novog stanovnika, jednogodišnju kinesku leopardicu Odliliu, koja je tamo stigla…

ljubav prema životinjama

Nova atrakcija za djecu ljubitelje životinja

Patuljasti mungosi koji su u Zoološki vrt grada Zagreba stigli prošle godine, postali su roditelji.…

pomoć obiteljima žrtvama Covid-19 bolesti

Financijska pomoć obiteljima s djecom pogođenim bolešću Covid-19

Obitelj s jednim djetetom, koja dokaže da ispunjava uvjete, može dobiti jednokratnu pomoć od 3250…

dječak i igra lego kockicama

Lego kockica bila dječaku u nosu dvije godine!

Stiže vijest za rubriku "nevjerojatno, ali istinito"!