Kreativni proljetni praznici za vaše klince

Predstave uz promotivne cijene ulaznica, kreativne radionice, baletne kamp radionice, otvoreni sat baleta, razgledavanje kazališta… sve vas to očekuje u Trešnji ovih proljetnih praznika.

Program Praznici u Trešnji osmišljen je za djecu predškolskog i školskog uzrasta u svrhu edukacije, poticanja kreativnosti i zabave. Za sve zainteresirane održat će se kreativne radionice i radionice baleta, a na rasporedu su i popularne predstave I opet… Miffy, Carevo novo ruho, Najotmjeniji div u gradu, te program obilaska kazališta U kazalištu o kazalištu.


Radionice za male kreativce

Radionica izrade uskrsnih ukrasa Male ruke mogu sve održat će se vikend uoči Uskrsa, u subotu, 24. ožujka u 15,45 sati. Radionica nudi aktivnosti koje potiču kreativnost, uče strpljenju, pospješuju finu motoriku i uveseljavaju polaznike jer sve što izrade vlastitim rukama mogu ponijeti svojoj kući. Namijenjena je djeci od 4 do 10 godina i trajat će 60 minuta pod vodstvom učiteljice mentorice Ive Zeljko. Nakon radionice polaznici mogu uživati u pustolovinama zečice Miffy u hit mjuziklu I opet…Miffy.

Radionica Kreativno carstvo, održat će u utorak 3. travnja u 16,45 sati. Radionica nudi aktivnosti koje potiču dječju maštu, kreativnost i komunikacijske vještine. Polaznici će ukrašavati dvorac i izrađivati krunu, kojom će se okruniti kao mali carevi kreativnosti. Namijenjena je djeci od 5 do 10 godina i trajat će 60 minuta pod vodstvom odgajateljice Ivane Jurine. Nakon radionice, preporučujemo pogledati predstavu Carevo novo ruho za koju će promotivna cijena ulaznice biti samo 20 kuna.


Baletna kamp radionica i otvoreni sat baleta

Otvoreni sat baleta održat će se 24. ožujka u 18,00 sati, na kojem će se predstaviti baletna kamp radionica Labuđe jezero. Radionica će se odvijati od 3. do 8. travnja. Polaznike će se upoznati s baletnim klasikom te će ih se podučiti osnovama koreografije Četiri mala labuda. Radionica će se održati u suradnji s Malom performerskom scenom, a namijenjena je djeci od 6 do 12 godina. Program radionice bit će prilagođen uzrastu polaznika, a za upis nije potrebno predznanje. Djevojčice će na dar dobiti baletni tutu i tijaru, a dječaci kostim princa. U paket su uračunate i ulaznice za predstavu Carevo novo ruho i program U kazalištu o kazalištu, a posljednjega dana polaznici će održati ogledni sat za roditelje.

Rok za prijave na radionice je 22. ožujka, a više informacija o radionicama i prijavama možete pronaći na: http://bit.ly/2FIVYWo.

Tekst i foto: kazalište Trešnja

Tagovi: , , ,

Vezano uz temu

predstava Ivica i Marica kazališta Trešnja

Nakon više od dva mjeseca, opet možete s djecom u kazalište!

Kazalište Trešnja dobrodošlicu će poželjeti hit-predstavom Ivica i…

Baletna predstava Orašar u Centru za kulturu Trešnjevka

Povodom 20. obljetnice umjetničkog djelovanja Baletni studio Jastrebarsko…

Zimski kreativno-umjetnički program za djecu u kazalištu Trešnja

U najljepšem razdoblju godine kazalište Trešnja priprema zanimljiv…

Doznajte kako je najotmjeniji div postao najljubazniji div u gradu!

Prema prekrasnoj priči Najotmjeniji div u gradu, vrhunske…

Pročitajte i:

ljubav prema životinjama

Nova atrakcija za djecu ljubitelje životinja

Patuljasti mungosi koji su u Zoološki vrt grada Zagreba stigli prošle godine, postali su roditelji.…

pomoć obiteljima žrtvama Covid-19 bolesti

Financijska pomoć obiteljima s djecom pogođenim bolešću Covid-19

Obitelj s jednim djetetom, koja dokaže da ispunjava uvjete, može dobiti jednokratnu pomoć od 3250…

dječak i igra lego kockicama

Lego kockica bila dječaku u nosu dvije godine!

Stiže vijest za rubriku "nevjerojatno, ali istinito"!

Mia Dimšić i Domenica

Sanja je prva gluhoslijepa doktorica znanosti, a Josip osvaja planinske vrhove! Što ih je povezalo s Miom i Domenicom?

Ove dvije pjevačice, ali i velike prijateljice, rado su se odazvale inicijativi Zaklade "Hrvatska za…