Naše suradnice iz on-line ordinacije i Centra Budi svoj osmislile su dva besplatna i edukativna događaja koja bi vas sigurno zanimati. Jedno od njih je humoristično-interaktivno predavanje „Povremeno želim pobjeći od svoje djece“, 6. veljače u 18 sati u knjižnica Bogdan Ogrizović na Cvjetnom trgu u Zagrebu. Evo što kažu o njemu:

"Svaki roditelj je prvenstveno čovjek, ima svoje prednosti i mane. Naše je mišljenje da je recept za učinkovit odgoj rad na sebi. Rad roditelja na sebi. Otkrivanje i rješavanje ograničavajućih uvjerenja, unutarnjih strahova, kompulzivnih reakcija… Kada mi rastemo i razvijamo se, odgoj djeteta postaje život s njim. Ovim predavanjem htjeli bismo prikazati s koliko se izazova roditelji mogu susretati po pitanju emocija. Pripremile smo i neka iznenađenja, stoga dođite, pitajte, komentirajte… i zabavite se s nama."

Drugo predavanje vezano je uz izazove učenja i zove se Učimo učiti - probna vožnja.

Održava se 7. veljače 2017. u centru Budi svoj

- u 17 sati za mlađe školarce

- 18. 30 za starije školarce i srednjoškolce

Roditelje koji upisuju djecu u ovaj program često zanima kako će to djeca učiti učiti. Da se uklone sve dvojbe i pruže jasni i iskustveni odgovori na to pitanje, organizirana je besplatna "vožnja" uz  prezentaciju za roditelje. Metode će biti prikazate na jednoj lekciji iz školskog udžbenika. Ako već prilikom kupovine novog automobila, potencijalni kupac vozilo može isprobati, zašto ne biste i vi iz prve ruke doznali što nudi program koji bi vašim školarcima trebao pružiti jednostavnije i učinkovitije učenje.

Zbog ograničenog broja mjesta, prijavite se na ovoj adresi

Tekst: Ivančica Tarade

Foto: Profimedia