Klubko – novo mjesto podrške za roditelje i njihovu djecu

Mame i tate već od prve šetnje s bebom mogu svratiti do Klubka. Ovo je prvi Centar za roditelje kod nas i nudi pregršt zanimljivih programa, u kojemu čak ni djedovi i bake nisu zaboravljeni

Mala djeca imaju velike potrebe. A ta prekrasna mala bića mogu svoje roditelje, a pogotovo mame u prvoj godini bebina života, iscrpiti i dovesti do toga da se osjećaju nesigurne, usamljene, rastrgane između previše obaveza i u najmanju ruku neispavane. Klubko je mjesto inspirirano stvarnim roditeljskim potrebama - mjesto gdje se roditelji mogu družiti, rekreirati, učiti od stručnjaka i jedni od drugih, biti svoji i biti sa svojom bebom u svim njezinim raspoloženjima.

Osnivačice Ivana i Barbara prvo su zamišljale kakvo mjesto žele kada su bile na rodiljnom, a onda su svoju viziju pretočile u Klubko koji se više ne nalazi samo u glavama roditeljima, već od sada na zagrebačkoj Trešnjevci, 5 minuta hoda od Trešnjevačkog placa i niti minutu hoda od Doma sportova, točnije na adresi Bisačka 14, Zagreb.
Kako kaže Barbara, "Mogućnost izlaska iz kuće za vrijeme ružnog vremena, ili jednostavno mogućnost da negdje opušteno odem s bebom a da nije samo šetnja, puno bi mi značila dok sam bila na rodiljnom. No, takvo mjesto tada nije postojalo."
Barbara je psihologinja, voli promišljati i analizirati društvene teme, a posebno roditeljstvo, mama brbljave trogodišnjakinje koja istovremeno uzima i daje energiju pa joj nikada nije dosadno.
Ivana je sociologinja, mama dinamičnog dua, uživa otkrivajući životne mudrosti i radosti, mašta o vremenu za kreativno stvaralaštvo, voli avanture i upravo ostvaruje svoj poslovni san!

 

Prva hrvatska družionica za roditelje s bebama - Kluboteka – nudi sadržaje koji spajaju potrebe i želje velikih i malih: udobne fotelje, malu knjižnicu, trgovinu s grickalicama, ali i prematalice, hranilice, igračke za bebe i sprave za puzavce. Tako je Klubkoteka postala prvo mjesto u Hrvatskoj u kojoj bebe mogu puzati dok se roditelji druže.

Klubko Labos zamišljen je za redovne i povremene programe gdje se roditelji mogu rekreirati uz program Habitus by Lana, educirati o temama odgoja i njege djece, družiti na grupama podrške, brbljaonicama i družionicama za bebe. Velik broj programa za odrasle uparen je s programima za djecu, tako da roditelji ne moraju razmišljati kamo s djecom ako žele koji sat vremena za sebe. Bebe su dobrodošle na svim programima, te nema potrebe za odvajanjem ako mame ili tate žele vježbati ili doći na jednu od Klubkovih radionica.

Centar za roditelje Klubko otvara svoja vrata korisnicima i obogaćuje zagrebačku ponudu za roditelje beba i male djece 5. 11. 2019. Novosti pratite na sljedećim poveznicama: Facebook i Instagram

Detaljnu ponudu programa potražite na www.klubko.hr


Tekst i foto:
press

Tagovi: , ,

Vezano uz temu

Idealna prilika za nabaviti sve što vam još nedostaje - 30. Dani beba, djece i trudnica

Uskoro vas očekuje splitsko izdanje najvećeg specijaliziranog sajma…

Dvostruki doček Nove godine u Samoboru

I ove godine u Samoboru vas očekuje dvostruki…

Čari Indije u Zoo vrtu

U subotu, 6. lipnja, u Zoološkom će se…

Pročitajte i:

djevojčica žrtva novog opasnog trenda

Nova opasnost među djecom! Znate li što je sekstanje i možete li vjerovati da u Hrvatskoj ima 27 žena pedofila?

Slanje vlastitih, golih fotografija nepoznatim osobama, kao i primanje i slanje eksplicitnih sadržaja, nova je…

Znate li što je Blue Day i zašto biste u subotu trebali obući nešto plavo?

Važno zdravstveno-edukativno događanje četvrtu godinu zaredom u Hrvatskoj organizira Udruga P.I.N.K.– life s ciljem jačanja…

preuranjeni pubertet

Značajno spuštena dobna granica ulaska djevojčica u pubertet! Što kad već sa šest godina počnu rasti grudi?

Indeks tjelesne mase i kemikalije u proizvodima za osobnu njegu mogli bi biti glavni krivci…

nasilna djeca

Zašto su djeca nasilna i koja činjenica posebno zabrinjava psihologe?

Istraživanja potvrđuju da je suosjećajnost u ozbiljnom, do sada nikad zabilježenom padu. A to, dakako,…