„Small Size Days“ godišnja je manifestacija međunarodne mreže kazališta za djecu koja stvaraju za djecu uzrasta od 0 do 6 godina. SSD mreža broji preko 17 kazališta i kulturnih centara specifičnih profesionalnih kompetencija iz područja izvedbenih umjetnosti za

najmlađu publiku diljem cijeloga svijeta. Krajem godine članicom je postao i Teatar Puna kuća koji u suradnji s Malom scenom donosi dva naslova i četiri izvedbe.

„Boje duge – priča o bojama“ predstava je o bojama, različitosti, poštivanju i osnovnim pojmovima koje djeca susreću u najranijoj dobi, te je na programu u petak u 18 kao i u subotu u 10 i 11:30 sati. Naslov je namijenjen djeci od 1,5 do 6 godina i održava se u Maloj sceni.

Najnoviji naslov za djecu od 1,5 do 5 godina „Priča o VELIKOM i malom“ priča je o veličinama, ali i o tome kako pronaći prijateljstvo tamo gdje ga najmanje očekujemo koju će publika moći pogledati u subotu u 17 sati u Maloj sceni.

Također, u petak u dječjem vrtiću Siget s početkom u 10 sati, Teatar Puna kuća u partnerstvu s dječjim vrtićem Siget održat će obiteljsku radionicu „Puna kuća priča“ za djecu od 3 do 6 godina.

Događaj se ove godine održava uz moto „Umjetnost je pitanje znatiželje, a ne godina“ s ciljem da senzibilizira društvo i približi činjenicu kako je čovjek kreativno biće te da je umjetnost važan aspekt života već od najranijih godina života.

Događaj možete pratiti i na Facebook stranici:

Tekst i foto: press