Kao i svaki roditelj, sigurno se i sami često pitate kakva je zapravo hrana koju kuhate svojoj djeci. Mališanima želite sve najbolje, no više niste sigurni je li hrana koju kupujete na placu uistinu netretirana kemikalijama ili kako je skladištena da od branja do vašeg stola ostane svježa. Ako vas takve stvari i dalje opterećuju, a imate volju uzgojiti vlastitu hranu, onda je odličan pomoćnik za to specijal magazina Moj lijepi vrt koji u prvom ovogodišnjem izdanju obrađuje temu zdrave hrane iz vlastitog vrta.

Užurbana svakodnevica ne ostavlja vam možda puno vremena za uzgojem povrća i voća no zato je tu godišnji plan s jednostavnim i praktičnim savjetima koji će uzgoj povrća i voća u vašem vrtu ili na balkonu učiniti brzim i efikasnim. Saznajte kako jednostavnim putem postići bujne gredice te koje je kulture lako uzgojiti. Uzgojite začine i aromatično bilje iz vlastitog vrta te svoj balkon pretvorite u oazu povrća koje ćete u ljetnim danima svježe brati.

Specijal možete naći u prodaji za 17,90 kuna, a ovo izdanje jedno je od onih koje će se kolekcionarski čuvati zbog odličnih savjeta koje ćete prenositi i na svoje najdraže.

kako-uzgojiti-vlastitu-hranu

Tekst i foto: Moj lijepi vrt