Svaki tjedan mjeseca svibnja u Konzumu vas očekuju nova iznenađenja i pogodnosti pri kupnji brojnih artikala iz prehrambenog asortimana za bebe, proizvoda za njegu dječje kože, opreme za bebe, ali i artikala za igru i zabavu. Uz brojne akcije, tijekom svibnja se možete uključiti i u nagradne igre koje su posebno kreirane za kupnju iz dječjeg asortimana.

Pogodnosti MultiPlusCard Dječjeg kluba

Već u prvim godinama života vaše bebe, kad su ljubav, pažnja i njega iznimno važni, MultiPlusCard je uz vas te zajedno sa svojim partnerima kroz Dječji klub želi ponuditi samo najbolje. Učlanjenje u MultiPlusCard Dječji klub tijekom svibnja, osigurat će vam još atraktivniju ponudu i povoljniju kupnju. Ako se u razdoblju od 7.5. do 24.5. učlanite u Dječji klub, kao poklon ćete dobiti Pampers New baby Dry newborn ili vlažne maramice Sensitive.

Vlažne maramice - važna lekcija o roditeljstvu

Kako bi zaokružili cijelu priču, zaposlenici Konzuma će u mjesecu beba podijeliti svoja iskustva s vama. Za početak donosimo priču Marije, majke četvero djece: ˝S prvim djetetom bila sam prilično napeta i stalno pazila na čistoću i sterilnost svega što dijete dodiruje. Jednog jutra bila sam na kavi s frendicom koja nema klince u kafiću pored dječjeg parkića. Kako je moja Iva tek prohodala sve ju je okolo zanimalo, sve je dodirivala, pokušavala staviti u usta i svaki puta kad bi ona nešto dotakla ja bih skakala da joj obrišem ruke vlažnim maramicama - usput pobrišem tobogan, ljuljačku, penjalicu..i tako sto puta! Kad je ta „kava“ bila gotova, frendica je prokomentirala da je danas naučila jednu vrlo važnu lekciju o roditeljstvu: roditelj uvijek sa sobom mora imati poveću količinu vlažnih maramica

Uživajte u proljeću i mjesecu svibnju, koji je za vas i vaše bebe poseban mjesec u svim Konzum prodavaonicama.

Tekst i foto: promo