Zabavne i pametne radionice za cijeli srpanj je, za sve znatiželjne najmanje i one malo veće, pripremio Arena Centar. Ulaz je besplatan na sve radionice

Yu-Gi-Oh akademija

Dragi Yu-Gi-Oh! majstori i oni koji će to tek postati. Ovaj vikend očekuje nas druga Yu-Gi-Oh! akademija! U subotu, 4. srpnja od 10 do 12 sati dođite u Arena centar te povedite i svoje prijatelje jer sve sudionike očekuju ove nagrade:

- Yu-Gi-Oh! DVD s Yu-Gi-Oh! boosterom

- Yu-Gi-Oh! Astral Pack

- Duelist league foil karta

- 4 posebna Synchro monstera

Na akademiji možete igrati sa svojim omiljenim kartama, sudjelovati u Yu-Gi-Oh! kvizu znanja, crtati najdraže Yu-Gi-Oh! karte i dobro se zabaviti! Ne zaboravite, najuspješniji polaznik Akademije osvojit će i ekskluzivni "Legendary Collection 3"!

kad-klinci-zazele-jos-zabavnije-ljetne-praznike-3

Vrtlarske radionice utorkom

Vaše dijete voli prirodu? Fascinirano je biljkama i životinjama? Arena centar i udruga Vilibald, projektom „Mali eko vrtlari“ žele djecu naučiti kako uzgojiti zdravo voće i povrće čak i u gradu, u urbanim vrtovima! Sijemo, sadimo, zalijevamo … zajedno na urbanim vrtovima na sjevero-zapadnoj strani Arena Centra!!! Naj male vrtlare očekuju i nagrade.

kad-klinci-zazele-jos-zabavnije-ljetne-praznike-3

Lego radionice srijedom

Svake srijede od 14 do 19 sati od 24. lipnja do 5. kolovoza u Arena Centru, Vaše najmlađe očekuje pravi mali dječji LEGO® raj. Ispred Lego storea na 1.katu centra očekuje vas besplatne Lego radionice. Na svakoj radionici osiguran je kutak za igru s LEGO® kockicama i velikom DUPLO bazenom. Ulaz je besplatan te su svi pozvani, veliki i mali ljubitelji LEGO kockica.

kad-klinci-zazele-jos-zabavnije-ljetne-praznike-3

VIŠE INFORMACIJA

Detaljne informacije i prijave na adresi e-pošte: dogadjanja@arenacentar.hr te na broju telefona: 01 666 1411.

Čekamo Vas u Arena Centru!

Tekst i foto: promo