Tražite najbolji sadržaj preko praznika za svoje klince i klinceze koji uvijek žele znati nešto više?

Najbolja zabavna i edukativna događanja i pritom potpuno besplatna za vašu djecu je pripremio Arena Centar.

Svake srijede do kraja srpnja na Lego radionicama od 14 do 19 sati. U subotu kreću tri vikenda velikog Yu-Gi-Oh turnira u kojem možeš postati Yu-Gi-oh majstor i osvojiti Legendary Collection 3. I naravno, za sve vas male i velike vrtlare – vidimo se na vrtlarskim radionicama Arena Centra!

kad-klinci-zazele-jos-zabavnije-ljetne-praznike-2

Vrtlarske radionice – Budi i ti mali eko vrtlar

Vaše dijete voli prirodu? Fascinirano je biljkama i životinjama? Arena centar i udruga Vilibald, projektom „Mali eko vrtlari“ žele djecu naučiti kako uzgojiti zdravo voće i povrće čak i u gradu, u urbanim vrtovima! Sijemo, sadimo, zalijevamo … zajedno!!! Naj male vrtlare očekuju i nagrade.

Mjesto vrtlarenja: urbani vrtovi Arena Centar, SZ centra prekoputa ulaza u garažu

Kada vrtlarimo: svakog utorka od 18 do 20 sati od 09.06. do 25.08.2015.g.

Radionice su besplatne. Broj prijava je ograničen.

kad-klinci-zazele-jos-zabavnije-ljetne-praznike-2

Počinje Yu-Gi-Oh akademija

Yu-Gi-Oh akademija! Postani majstor dvoboja, zabavi se i osvoji Yu-Gi-Oh! DVD, besplatni booster i druge vrijedne nagrade! Tri subote zaredom: 27.6., 4.7. i 11.7. od 10 do 12 sati potpuno besplatno u Arena Centru.

Evo što trebate znati: upad je besplatan, svi koji dođu, a nemaju deckove, dobit će već složeni deck. Moguće je i propustiti određeni sat akademije ili se uključiti naknadno, ali svakim dolaskom korak ste bliže da postanete  Yu-gi-oh majstor! Pobjednik završnog turnira osvojit će Legendary  Collection 3.

kad-klinci-zazele-jos-zabavnije-ljetne-praznike-2

Lego radionice

Svake srijede od 14 do 19 sati od 24. lipnja do 5. kolovoza u Arena Centru, Vaše najmlađe očekuje pravi mali dječji LEGO® raj.

Ispred Lego storea na 1.katu centra očekuje vas besplatne Lego radionice. Na svakoj radionici osiguran je kutak za igru s LEGO® kockicama i velikom DUPLO bazenom. Ulaz je besplatan te su svi pozvani, veliki i mali ljubitelji LEGO kockica.

Više informacija

Detaljne informacije i prijave na adresi e-pošte: dogadjanja@arenacentar.hr te na broju telefona: 01 666 1411.

Tekst i foto: promo