Još jedan termin za interaktivnu dječju predstavu Maša i medvjed

Da su nestašna Maša i organizirani medvjed trenutno najomiljeniji dječji likovi potvrđuje i veliki interes zagrebačke publike za interaktivnu predstavu Maša i medvjed u izvedbi beogradskog Mašinog pozorišta. Naime, s obzirom na to da su ulaznice za prvu predstavu gotovo rasprodane, čak 5 dana prije održavanja, organizatori, agencija Spotlight iz Osijeka, odlučila je dodati još jedan termin – također u nedjelju 22. svibnja, nakon prve, točnije u 17 sati

Maša i medvjed interaktivna je predstava za djecu nastala prema istoimenom animiranom crtanom filmu koji se pak oslanja na rusku narodnu priču, a o njezinoj popularnosti svjedoči i činjenica da je u regiji odigrana više od 500 puta, u Hrvatskoj dosad 72 puta, a zbog velikog interesa su u svakom hrvatskom gradu u kojem je dosad gostovala odigrana i do put šest puta (Šibenik 6 predstava, Osijek 5 predstava, Rijeka 3 predstave, Karlovac 2 predstave).

Predstava u trajanju od 45 minuta u potpunosti je prilagođena dječjem uzrastu, a prikazom prijateljskog odnosa između nestašne Maše i smirenog medvjeda koji zajednički, u suradnji s djecom iz publike, pobjeđuju zločestog čarobnjaka Zloćka Boćka, postiže se interakcija glumaca s djecom. Autor predstave koja naglašava važnost ljubavi i prijateljstva te međusobnog razumijevanja, uvažavanja i tolerancije je Saša Pantić, srpski glumac, scenarist i redatelj koji je režirao je više od 15 dječjih predstava. Likove utjelovljuju akademski glumci Andrija Kovač, Jelena Krkić te Aleksandar Radović u alternaciji s redateljem predstave Pantićem, dok su kostimi i scenografija djelo Bojana Četkovića.

Maša i medvjed_1

Predstava Maša i medvjed u izvedbi Mašinog pozorišta dobila je zahvalnicu od Udruženja mama s otoka Cresa, a u Zagreb je dovodi agencija Spotlight iz Osijeka, odnosno Igor Mlinarević, koji je pokrenuo volontersku scenu u Osijeku, a trenutno radi na brojnim projektima usmjerenima na mlade i kulturu.

Ulaznice za ovaj interaktivni i edukativni kazališni komad, koji je osvojio srca zagrebačkih klinaca mogu se kupiti u sustavu Eventima po cijeni od 40 kuna (ulaznice trebaju kupiti svi, neovisno o dobi).

Tekst i foto: press

Tagovi:

Vezano uz temu

Pozivamo vas na fantastičnu predstavu „Cirkus“

Gradsko kazalište Trešnja 12. svibnja bit će kulisa…

Premijera u ZKL-u: Putovanje i zgode šegrta Hlapića

Iz Zagrebačkog kazališta lutaka stiže vijest o novoj…

Zvjezdane staze i Šuma priča u Centru mladih Ribnjak

Petak u zagrebačkom Centru mladih Ribnjak je predviđen…

Iš'o Viljo u dućan

Centar za mlade Ribnjak i Scena Ribica vodi…

Pročitajte i:

Nova atrakcija u zagrebačkom Zoološkom vrtu

Zoološki vrt grada Zagreba ima novog stanovnika, jednogodišnju kinesku leopardicu Odliliu, koja je tamo stigla…

ljubav prema životinjama

Nova atrakcija za djecu ljubitelje životinja

Patuljasti mungosi koji su u Zoološki vrt grada Zagreba stigli prošle godine, postali su roditelji.…

pomoć obiteljima žrtvama Covid-19 bolesti

Financijska pomoć obiteljima s djecom pogođenim bolešću Covid-19

Obitelj s jednim djetetom, koja dokaže da ispunjava uvjete, može dobiti jednokratnu pomoć od 3250…

dječak i igra lego kockicama

Lego kockica bila dječaku u nosu dvije godine!

Stiže vijest za rubriku "nevjerojatno, ali istinito"!