Već devetu godinu zaredom Lisinski pleše pod maskama! Dobrodošlicu na samom ulazu poželjet će vam Zagrebačke mažoretkinje i Greenhouse Blues Band, a u predvorjima Dvorane očekuje vas luda zabava uz DJ Mareka, Plesnu skupinu Back to Swing i Brazilske plesačice. Za one najmlađe priprema se veseli dječji kutak. Prvi iluzionistički teatar Hrvatske - Mak teatar, s iluzionističkom predstavom za djecu, Zagiland s dječjim dvorcem na napuhavanje i igrama za zabavu. Bit će tu i oslikavanja lica i tijela, plesa, gutača vatre na štulama i sličnog sadržaja koji će sigurno oduševiti najmlađe zaljubljenike u maskenbal! O najboljoj maski na najvećem i najzabavnijem ovogodišnjem maskenbalu u Zagrebu odlučivat će odabrani žiri, a nagrade će biti dodijeljene u više kategorija: za najbolju žensku, mušku, grupnu, dječju te plesni par.Članovi žirija su Jacques Houdek, Dalibor Petko i sestre Boudoir.One malo starije u Velikoj dvorani zabavljati će stand up komičar Ivan Šarić od 21 sat

jednu-cetveroclanu-obitelj-saljemo-na-rasplesani-razigrani-maskenbal

Ulaznice po cijeni od 50 kuna omogućit će vam pristup atraktivnom programu u predvorjima Dvorane. Nemojte se zaboraviti maskirati u svoje omiljene likove ili junake jer zabava je upravo u maskiranju, dok će vas iluzionisti, svirači, mađioničari i plesačice pozvati na ples. Ulaznica za događanja u predvorju ne uključuje ulaz na nastup Ivana Šarića u Velikoj dvorani. Program se ostvaruje uz pokroviteljstvo Turističke zajednice grada Zagreba.

jednu-cetveroclanu-obitelj-saljemo-na-rasplesani-razigrani-maskenbal

Večera s tamburašima u 20 sati

Najraskošniji maskenbal u Zagrebu nudi još jednu iznimnu ponudu u nizu zanimljivih događanja. Obogatite karneval u Lisinskom uz ugodnu svirku tamburaša i uživajte u bogatoj večeri, karnevalskim delicijama! Ulaznice po cijeni od 150 kn uključuju i pristup ostalom atraktivnom programu. Ulaznica za večeru ne uključuje ulaz na nastup Ivana Šarića u Velikoj dvorani.

Kako do ulaznica za maskenbal u predvorjima dvorane Lisinski za vašu obitelj?

Pošaljite nam skeniran ili fotografiran crtež ili crteže vaše djece koji prikazuju neku maštovitu masku i možda nam se baš njihovi crteži najviše svide i pošaljemo vas na ovo raskošno događanje. Šaljite ih na mejl urednistvo@roditelji.hr s naznakom "Lisinski pod maskama" i svojim podacima. Darujemo jednu četveročlanu obitelj! Šaljite ih najkasnije do petka u 14 sati jer nakon toga biramo najbolje.

jednu-cetveroclanu-obitelj-saljemo-na-rasplesani-razigrani-maskenbal

Tekst i foto: press