Jedinstveni program učenja engleskog jezika za djecu kroz STEAM – Steamworks Language Lab

Pogledajte po čemu je poseban STEAMWORKS Language Lab program u Sekvoja školi stranih jezika i kakvo to interdisciplinarno, interaktivno i iskustveno učenje engleskog jezika za djecu nudi

STEAM (kratica za Science, Technology, Engineering, Arts and Math) je obrazovni pristup koji koristi znanost, tehnologiju, inženjerstvo, umjetnost i matematiku kao pristupne točke za razvoj djetetove znatiželje, dijaloga i kritičkog razmišljanja. STEAMWORKS Language Lab, koji je razvijen u školi stranih jezika Sekvoja centar, je edukacijski program koji obuhvaća interdisciplinarno, interaktivno i prije svega iskustveno učenje stranoga jezika pa je u skladu s time fokus na djetetovu stvaranju, eksperimentiranju, kreativnosti i igri. Jer samo kada nešto sami napravimo, iskusimo i isprobamo, produbljujemo razinu razumijevanja o toj temi te naučeno doista i pamtimo. Razlog za to je činjenica da STEAM pristup učenju, pa tako i učenju stranoga jezika, potiče aktivno korištenje obje strane mozga jer učenici kombiniraju logiku i analitiku s inovativnošću i originalnim idejama. A rezultat su učenici koji uživaju u iskustvenom učenju, ne boje se i ne odustaju kada naiđu na problem već pronalaze inovativne načine njihova rješavanja te se uče raditi u timovima i kroz kreativne procese. I tako nastaju učenici, inovatori, edukatori i vođe 21. stoljeća!

steamworks-logo-1024x986

ŠTO JE STEAMWORKS Language Lab?

Djeca su znatiželjna stvorenja, željna otkriti kako funkcioniraju stvari koje nas okružuju. Tijekom pohađanja STEAMWORKS LANGUAGE LAB programa djeca uče osnove znanosti, matematike, kemije i fizike, inženjerstva, programiranja, ekologije i umjetnosti na njima blizak i razumljiv način. A usput uče engleski jezik koji će im postati bliži kroz praktične pokuse i projekte te promatranje onoga što se događa tijekom tih procesa. Kroz pokuse će poboljšati fine motoričke sposobnosti, matematičku i jezičnu pismenost, a da ne spominjemo i to da će naučiti ono najvažnije: postavljati pitanja. Osim toga odlično će se zabaviti!

Program je osmišljen za pohađanje tijekom 6 mjeseci, s početkom u jesen 2016. i u trajanju do proljeća 2017. po jedan puni sat tjedno uz stanke koje prate školske praznike. Radi se u dvije dobne skupine s maksimalnim brojem polaznika do 6 djece i stručnim vodstvom instruktora engleskoga jezika.

Kako se upisati?

Za upis vašeg djeteta, molimo kontaktirajte centar mailom, telefonom ili navratite do njih u školu u Heinzelovoj 47 u Zagrebu kako biste si osigurali mjesto jer je broj djece u grupama ograničen na maksimalno 6 djece. Dijete pohađa radionicu jednom tjedno u odabranom terminu od jeseni 2016. do proljeća 2017. Upisi su još uvijek u tijeku!

Kontakt: Sekvoja centar d.o.o. Heinzelova 47, 10000 Zagreb, Tel: 01/2300 473; Mob: 091/600 49 42

E-mail: info@sekvoja.net

Web: http://www.sekvoja-art.net/steamworks-language-lab

Facebook.com/sekvoja.centar/

Tekst i foto: promo

Tagovi: , , , ,

Vezano uz temu

Pomozite djetetu da izrazi osjećaje

Treba li i u kojoj mjeri ignorirati djetetove…

Intervju s Lanom Kihas: posao odgojitelja traži neprestan rad na sebi

Razgovarali smo s Lanom Kihas, našom novom kolumnisticom…

Dolazi li Djed Božićnjak?

Za vrijeme blagdana brojni roditelji diljem svijeta razveseljavaju…

VIDEO: Kako zapravo izgleda Božić s bebom u kući

Savjet: svakako pogledati. Osobito ako imate malo puzavo…

Pročitajte i:

Harry and Meghan Markle

Na meti kritika zbog koronavirusa

Princ Harry, čiji je otac zaražen koronavirusom, i Meghan Markle iz Kanade u otišli u…

Story uz svoje čitatelje! Evo koje sve inspirativne priče donosimo ovaj tjedan!

Novi broj lifestyle tjednika Storyja od srijede je na kioscima i donosi pregršt aktualnih tema…

covid-19

Ministar zadovoljan situacijom oko koronavirusa, no zabrinjava jedna činjenica

Nema eksponencijalnog rasta oboljelih, no zabrinjava činjenica da su se pojavili slučajevi za koje ne…

Emotivnom porukom čestitala rođendan sinu u Italiji: "U redu je što sam tužna i što plačem..."

Bivša novinarka i spisateljica Josipa Pavičić Berardini proživljava pravu dramu zbog odvojenosti od sina Rocca…