Janet Jackson zatrudnjela u 50. godini života

Janet Jackson, glazbena diva i sestra pokojnog kralja popa Micheala Jacksona, u 50. godini čeka svoje prvo dijete. No, te je godine ne izdvajaju puno od mnogih poznatih i slavnih kolegica koje su rodile u kasnim tridesetima ili četrdesetima

Američki mediji jednoglasno čestitaju Janet Jackson koja će uskoro postati majka. Kako je poznato da pjevačica već dugo želi dijete, ovo je za nju najljepša stvar koja joj je mogla dogoditi. S ciljem da se što više posveti obiteljskom životu, 49-godišnja Janet je najavila odgađanje planirane turneje. 'Moj muž i ja planiramo obitelj, stoga ću morati odgoditi turneju', napisala je na svojem Twitter profilu.

MIAMI, FL-SEPT 20: Janet Jackson performs during Janet Unbreakable World Tour at The American Airlines Arena on September 20, 2015 in Miami, Florida. ((photo by Alberto E. Tamargo/SIpa USA) *** Please Use Credit from Credit Field ***, Image: 259530255, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA

Rečenica koju je dodala definitivno je vodila na to da je slavna pjevačica u drugom stanju. 'Molim vas, shvatite koliko je važno da to sada napravim. Moram se odmarati, tako mi je liječnik rekao. Ali nisam vas zaboravila. Nastavit ću s turnejom čim budem mogla', dodala je Janet. Nakon toga počela su nagađanja kako se ono što već dugo priželjkuje, Janet napokon i ostvarilo. Bliski izvor za Entertainment Tonight to je i potvrdio. Janet je u drugom stanju i ona i njezin suprug presretni su.

Čitav je niz poznatih i slavnih žena koje su rodile vrlo kasno, u kasnim tridesetima ili četrdesetima i time se Janet ne izdvaja mnogo od svojih kolegica. Među njima su se našle Brooke Shields, Emma Thompson, Mariah Carey, Courteney Cox, Celine Dion, Iman, Halle Berry i mnoge druge.

Tekst: Story.hr
Foto: Profimedia

Tagovi: , ,

Vezano uz temu

U 42. godini čeka bebu!

I ovog puta trudnoću je skrivala od javnosti,…

Što je rizična trudnoća?

Prosječna dob rodilja u čitavom se zapadnom svijetu,…

Majčinstvo nakon 35. - besplatni edukativni panel za sve zainteresirane

Vodeći hrvatski lifestyle brend, magazin Storybook u suradnji…

Pročitajte i:

ljubav prema životinjama

Nova atrakcija za djecu ljubitelje životinja

Patuljasti mungosi koji su u Zoološki vrt grada Zagreba stigli prošle godine, postali su roditelji.…

pomoć obiteljima žrtvama Covid-19 bolesti

Financijska pomoć obiteljima s djecom pogođenim bolešću Covid-19

Obitelj s jednim djetetom, koja dokaže da ispunjava uvjete, može dobiti jednokratnu pomoć od 3250…

dječak i igra lego kockicama

Lego kockica bila dječaku u nosu dvije godine!

Stiže vijest za rubriku "nevjerojatno, ali istinito"!

Mia Dimšić i Domenica

Sanja je prva gluhoslijepa doktorica znanosti, a Josip osvaja planinske vrhove! Što ih je povezalo s Miom i Domenicom?

Ove dvije pjevačice, ali i velike prijateljice, rado su se odazvale inicijativi Zaklade "Hrvatska za…