Janet Jackson zatrudnjela u 50. godini života

Janet Jackson, glazbena diva i sestra pokojnog kralja popa Micheala Jacksona, u 50. godini čeka svoje prvo dijete. No, te je godine ne izdvajaju puno od mnogih poznatih i slavnih kolegica koje su rodile u kasnim tridesetima ili četrdesetima

Američki mediji jednoglasno čestitaju Janet Jackson koja će uskoro postati majka. Kako je poznato da pjevačica već dugo želi dijete, ovo je za nju najljepša stvar koja joj je mogla dogoditi. S ciljem da se što više posveti obiteljskom životu, 49-godišnja Janet je najavila odgađanje planirane turneje. 'Moj muž i ja planiramo obitelj, stoga ću morati odgoditi turneju', napisala je na svojem Twitter profilu.

MIAMI, FL-SEPT 20: Janet Jackson performs during Janet Unbreakable World Tour at The American Airlines Arena on September 20, 2015 in Miami, Florida. ((photo by Alberto E. Tamargo/SIpa USA) *** Please Use Credit from Credit Field ***, Image: 259530255, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA

Rečenica koju je dodala definitivno je vodila na to da je slavna pjevačica u drugom stanju. 'Molim vas, shvatite koliko je važno da to sada napravim. Moram se odmarati, tako mi je liječnik rekao. Ali nisam vas zaboravila. Nastavit ću s turnejom čim budem mogla', dodala je Janet. Nakon toga počela su nagađanja kako se ono što već dugo priželjkuje, Janet napokon i ostvarilo. Bliski izvor za Entertainment Tonight to je i potvrdio. Janet je u drugom stanju i ona i njezin suprug presretni su.

Čitav je niz poznatih i slavnih žena koje su rodile vrlo kasno, u kasnim tridesetima ili četrdesetima i time se Janet ne izdvaja mnogo od svojih kolegica. Među njima su se našle Brooke Shields, Emma Thompson, Mariah Carey, Courteney Cox, Celine Dion, Iman, Halle Berry i mnoge druge.

Tekst: Story.hr
Foto: Profimedia

Tagovi: , ,

Vezano uz temu

Što je rizična trudnoća?

Prosječna dob rodilja u čitavom se zapadnom svijetu,…

Majčinstvo nakon 35. - besplatni edukativni panel za sve zainteresirane

Vodeći hrvatski lifestyle brend, magazin Storybook u suradnji…

Prvi put trudna sa 50 godina

Janet Jackson napokon je i javno potvrdila nagađanja…

Pročitajte i:

koronavirus

Domaćim stručnjacima stigao vrijedan uređaj za borbu protiv koronavirusa

Borba protiv koronavirusa bit će, zahvaljujući donaciji poznatog nogometaša, brža - u 22 minute moći…

testiranje na koronavirus

Od danas nova, niža cijena testiranja na Covid-19

Na zadnjoj sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) donesena je odluka o…

Stiže velika novost iz redova klaunovadoktora

Po prvi puta djeca na liječenju u bolnicama, ali i ona koja se liječe kod…

trudnica predaje e-Zahtjev za ostvarivanje prava

Kako brže i lakše do doplatka za djecu?

Od 3. srpnja omogućeno podnošenje e-Zahtjeva za ostvarivanje prava na doplatak za djecu