Od pristiglih 56 fotografija slatkih beba za mjesec kolovoz dobili smo pobjednika koji je dobio najviše glasova publike.

Martin Marenčić iz Orehovca,  22 mj. Glasova: 2186

NAGRADE ZA POBJEDNIKA:

1. Godišnja pretplata na časopis Moje dijete

pretplata

2. Mjesečna nagrada sponzora BABY CENTER

TELEFON I KLAVIR 2u1 – dvije igračke u jednom. Jednostavno za nošenje, baterije uključene. Dob: 12 i više mjeseci.

Još nekoliko naputaka za natjecatelje

  • Svi koji su već sudjelovali u natječaju za Bebu travnja, svibnja, lipnja, srpnja i kolovoza (osim pobjednika), imaju pravo natjecati se i dalje, samo je potrebno poslati fotografiju bebe sa svim potrebnim podacima! Može biti ista fotografija, ali je morate ponovo poslati!
  • Svim roditeljima koji su nezadovoljni načinom glasovanja želimo poručiti da nema načina da se spriječi prikupljanje prijatelja preko Facebooka niti smo mi u poziciji da to radimo. Glasovi koji su nam pristizali svi dolaze s različitih IP-adresa te nije ništa sporno što se tiče samog glasovanja. Na kraju pobjeđuje ona beba čiji su prijatelji najviše puta glasovali.
  • U slučaju da ne želite sudjelovati u natječaju za Bebu rujna, a mail sa slikom ste već poslali, molimo da nas obavijestite o odustajanju i sliku nećemo objaviti odnosno maknut ćemo je, ukoliko smo je već objavili.

Fotografije za bebu rujna već možete početi slati

  • Fotografije za Bebu rujna možete već sada početi slati. Fotografije primamo do 15. rujna. Glasovanje za Bebu rujna počinje 20. rujna. Sve pristigle fotografije će biti objavljene do 20. rujna.

VELIKA GLAVNA NAGRADA NA KRAJU NATJECANJA

Pored fotografiranja za naslovnicu časopisa Moje dijete, sveukupna pobjednica natječaja Vaša beba na našoj naslovnici dobit će ovu vrijednu GLAVNU NAGRADU:

KOLICA MUTSY EVO – MPC 2.299,99 kn

Šetnja s vašom bebom u Mutsy kolicima jednaka je šetnji po oblacima

Praktična za vas i udobna za vašu bebu, Mutsy kolica imaju prostrano sjedalo koje se može okretati u oba smjera, a potpora za noge može se prilagoditi po visini. Ručka kolica prilagodljiva je vašoj visini, a kolica se sklapaju vrlo jednostavno – sa i bez sjedala. Prednji kotači okreću se u svim smjerovima, a mogu se i zakočiti – sve prema vašoj potrebi i vrsti terena. Ako je potrebno, kotače jednostavno skinete – jednim pritiskom na gumb. I uz sve to kolica su vrlo lagana.