tvornica snova predala donaciju bolnici u petrovoj

I vi ste zaslužni za ovo! Evo kako ste pomogli rodilištu u Petrovoj

100% prihoda od online kupnje Tvornica snova darovala je ovom rodilištu, koje je teško stradalo u zagrebačkom potresu 22. ožujka

I nakon tri tjedna od potresa u Zagrebu, još uvijek se živo sjećamo rodilja s novorođenim bebama ispred oštećene Petrove bolnice. Na taj prizor nije ostala ravnodušna  ni Tvornica snova, startup iz Zagreba, koji se bavi izdavanjem personaliziranih priča. Tako su 24. ožujka proveli akciju “Zajedno za Petrovu" u sklopu koje su 100% profita od prodaje svojih personaliziranih knjiga namijenili za potrebe beba u Petrovoj.

U akciji je prikupljeno 34,810 kn, a za navedeni iznos, sukladno željama i potrebama bolnice, osigurano je 3.000 komada tetra pelena te 770 komada odjeće za novorođenčad (bodyja, hlačica, štramplica i dr.).

U petak 10. travnja, donacija je predana bolnici. Donaciju je preuzela glavna sestra rodilišta u Petrovoj Đurđica Zlodi, a u ime Tvornice snova predala ju je direktorica Andrijana Majstorović. Ovom akcijom Tvornica snova nije pomogla samo Petrovoj bolnici u Zagrebu, već je u svoju akciju uključila i druge male hrvatske proizvođače pogođene trenutnom krizom, tako da ukupna maloprodajna vrijednost svih proizvoda doniranih u sklopu ove akcije iznosi više od 55.000 kuna.

“Vjerujemo kako je samo jedna kapljica dovoljna da bi se pokrenulo more promjena, stoga pozivamo i ostale brendove da se, ukoliko su u mogućnosti, uključe svojim doprinosom i nastave val dobrote", rekla je Andrijana Majstorović, direktorica tvrtke i autorica knjiga.

Fotografije: PR

Tagovi: , , ,

Pročitajte i:

Kako je prošao prvi dan povratka u školu? "Super, tata!"

Sat pokazuje 7:36. Dolazim sa sinom pred školu, dogovor s učiteljicom je "nalazimo se na…

pripreme djece za polazak u prvi razred osnovne škole

U školama počinju testiranja za prvašiće

Iako je ranije bilo najavljeno da ove godine neće biti testiranja u školama, budući prvašići…

povratak u školu nakon koronavirusa

HZJZ izdao nove upute za škole i vrtiće od 25. svibnja. Dozvoljeno do 20 djece u razredu! Što je još novo?

Epidemiolozi smatraju kako je boravak u školi prema novim preporukama jednako siguran kao i nastava…

važnost čitanja za razvoj djece

Sada je i znanstveno dokazano zašto neka djeca slabije govore i loše čitaju

Poznato je da čitanje djeci u njihovim formativnim godinama, od rođenja do pete godine života,…