I nakon tri tjedna od potresa u Zagrebu, još uvijek se živo sjećamo rodilja s novorođenim bebama ispred oštećene Petrove bolnice. Na taj prizor nije ostala ravnodušna  ni Tvornica snova, startup iz Zagreba, koji se bavi izdavanjem personaliziranih priča. Tako su 24. ožujka proveli akciju "Zajedno za Petrovu“ u sklopu koje su 100% profita od prodaje svojih personaliziranih knjiga namijenili za potrebe beba u Petrovoj.

U akciji je

prikupljeno 34,810 kn, a za navedeni iznos, sukladno željama i potrebama

bolnice, osigurano je 3.000 komada tetra pelena te 770 komada odjeće za

novorođenčad (bodyja, hlačica, štramplica i dr.).

U petak 10. travnja, donacija je predana bolnici. Donaciju je preuzela glavna sestra rodilišta u Petrovoj Đurđica Zlodi, a u ime Tvornice snova predala ju je direktorica Andrijana Majstorović. Ovom akcijom Tvornica snova nije pomogla samo Petrovoj bolnici u Zagrebu, već je u svoju akciju uključila i druge male hrvatske proizvođače pogođene trenutnom krizom, tako da ukupna maloprodajna vrijednost svih proizvoda doniranih u sklopu ove akcije iznosi više od 55.000 kuna.

"Vjerujemo kako je samo jedna kapljica dovoljna da bi se pokrenulo more promjena, stoga pozivamo i ostale brendove da se, ukoliko su u mogućnosti, uključe svojim doprinosom i nastave val dobrote“, rekla je Andrijana Majstorović, direktorica tvrtke i autorica knjiga.

Fotografije: PR