Glumica Eva Mendes u vezi je s muškarcem za kojim uzdišu brojne žena na svijetu, Ryanom Goslingom. Par ima dvije kćeri, 4-godišnju Amandu Lee te 5-godišnju Esmeraldu Amadu, a obiteljski život skrivaju kao zmija noge. U javnosti vrlo rijetko objavljuju bilo što iz njihovog privatnog života, no život u karanteni, čini se, smekšao je malo i ovu glumicu, koja je na svojem Instagram profilu objavila crtež sebe – kako je vidi njezina kći.

View this post on Instagram

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on

"Ovo sam ja kako me vidi mojem dijete. Prilično sam točno prikazana. Ne, nisam postala glavni pekar ili dobar kuhar tijekom karantene, ali dva mjeseca nisam vidjela teretanu. Samo pokušavam biti zabavna mama i ne izgubiti razum“, napisala je ispod crteža slavna glumica otkrivši tako da i njoj, baš kao i svima nama, život u izolaciji nije jednostavan. "Višak" vremena, uvjetno rečeno, više ne koristi za neke svoje hobije, poput tjelovježbe, koji su također jako važni za psihički mir, a fokusirana je isključivo na to kako se zabaviti sa svojim djevojčicama.

Inače, par je jako posvećen djeci, pa – suprotno od većine svojih slavnih kolega – djevojčice odgajaju bez pomoći dadilja. No, kad je potrebno "uskaču“ im članovi njihove obitelji, prvenstveno mame i sestre. U jednom od rijetkih intervjua o kojima je govorila o majčinstvu, Eva je priznala kako do veze s Ryanom nije nikada razmišljala od djeci, no da ju je majčinstvo u 42. godini života u potpunosti očaralo. Nije joj, kaže, bilo lako naviknuti se na promjene koje je dijete unijelo u život, ali s obzirom da je prvi puta postala majka u poodmakloj dobi prema kriterijima medicinske struke, na drugu trudnoću odlučila se vrlo brzo.

Tekst: D. P.
Fotografije: Profimedia i Instagram