Humanitarna stand up večer uz LAJNAP Comedy

Rotary club Zagreb Metropolitan organizira humanitarnu stand up večer “Najbolji za najbolje” na kojoj će 18. studenog u 20 sati u KD Lisinski nastupiti LAJNAP Comedy, najpopularniji stand up koji iza sebe ima više od 300 nastupa, koje je vidjelo preko 25 000 nasmijanih gledatelja u 30 gradova.

Ovu komičarsku grupu, za čije se nastupe uvijek traži ulaznica više, čine Aleks Curać Šarić, Tomislav Kozačinski, Vlatko Štampar, Saša Turković i Goran Vugrinec koji uživaju u osmišljavanju novih fora prema aktualnoj stvarnosti nasmijavajući tako svoju publiku što za njih - kako kažu - nema boljeg osjećaja. Lajnap Comedy je nastao kao zajednički projekt kroz koji se komičari mogu izraziti i svakodnevici dati jednu novu, zapravo drugačiju perspektivu. Njihove nastupe publika s nestrpljenjem očekuje jer oni svojim uvijek svježim forama poručuju da su problemi, pitanja i sve one naizgled nebitne sitnice koje čine život životom - zapravo smiješne i zabavne.

Prihod ove večeri smijeha i humanitarnog karaktera, čije ulaznice su krenule u prodaju, namijenjen je za dodjelu stipendija za izvrsne učenike i studente slabijeg socijalnog statusa kao i one deficitarnih zanimanja unutar kojih mladi ljudi sve češće odlaze iz Hrvatske, kako bi ih se na taj način potaknulo i motiviralo na ostanak. Rotary klub Zagreb Metropolitan započeo je s radom u veljači 2015. Rotary je međunarodno udruženje osoba iz stručnog i poslovnog života koje se posvećuju humanim ciljevima, cijene i promiču visoka etička načela u poslovnom i privatnom životu. Ovakvim posebnim događanjima članovi promoviraju svoje aktivnosti i temelje postojanja aktivirajući se oko rješenja aktualnih problema poput ovog - iseljavanja mladih iz Hrvatske i nedovoljnog broja stipendiranih školaraca i studenata, želeći tako biti promjena u društvu.

Ovaj humanitarni karakter i vrhunska komičarska postava potaknut će mnoge da požure po svoje ulaznice i osiguraju svoja mjesta, te tako daju doprinos stipendiranju mladih, perspektivnih učenika i studenata.

 

Tekst i foto: press

 

Tagovi: , , , ,

Vezano uz temu

Održana premijera predstave Božić kod Zimogroznih

Zagrebačka filharmonija ima napokon pravi mali Broadway za…

Djeca s oštećenjem vida dobila potrebna pomagala

Kabinet za senzornu integraciju u Centru „Vinko Bek“…

Pročitajte i:

koronavirus

Domaćim stručnjacima stigao vrijedan uređaj za borbu protiv koronavirusa

Borba protiv koronavirusa bit će, zahvaljujući donaciji poznatog nogometaša, brža - u 22 minute moći…

testiranje na koronavirus

Od danas nova, niža cijena testiranja na Covid-19

Na zadnjoj sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) donesena je odluka o…

Stiže velika novost iz redova klaunovadoktora

Po prvi puta djeca na liječenju u bolnicama, ali i ona koja se liječe kod…

trudnica predaje e-Zahtjev za ostvarivanje prava

Kako brže i lakše do doplatka za djecu?

Od 3. srpnja omogućeno podnošenje e-Zahtjeva za ostvarivanje prava na doplatak za djecu