Finale Aquae Vivae sportskih igara učenika 2015.

Osnovnoškolci i srednjoškolci će se od 6. do 8. srpnja natjecati u malom nogometu, rukometu, stolnom tenisu, odbojci na pijesku i biciklizmu na kupalištu u Krapinskim toplicama

Od 6. do 8. srpnja nedavno otvoreno novouređeno kupalište Aquae Vivae u Krapinskim toplicama, postat će centar mladih - točnije mjesto na kojem će se slaviti kraj Aquae Vivae sportskih igara učenika 2015.

Osnovnoškolci i srednjoškolci natječu se u raznim sportovima, malom nogometu, rukometu, stolnom tenisu, odbojci na pijesku, biciklizmu…, a najbolji među njima, odnosno oni koji se plasiraju u samu završnicu županijskog natjecanja predviđenu za nadolazeći vikend, osvojit će, među ostalim i besplatno trodnevno uživanje na bazenima kupališta Aqua Vivae, gdje će se održati i sama završnica natjecanja.

Kupalište Aquae Vivae najnoviji je i najbolji vodeni park u Hrvatskoj, te s pravom nosi titulu vodenog parka s pet zvijezdica. Stoga je idealan za uživanje, kako u vrućim ljetnim danima, tako i tijekom cijele godine obzirom da su bazeni ispunjeni termomineralnom vodom čija je temperatura ugodnih 34 - 35 Celzijevih stupnjeva. Dječji bazen, koji ima vodene spalove, gljivu s kišom te nekoliko gejzira, za stupanj je topliji (36 Celzijevih stupnjeva), čime je cjelodnevna dječja zabava zagarantirana.

Aquae Vivae oduševit će i one starije najvećim jacuzzijem površine 300 metara kvadratnih sa 70 podvodnih atrakcija.

krapinske 2

A poseban užitak, kako za male tako i za velike pruža bazen za ronjenje dubine 4,5 metara, gdje se pod stručnim vodstvom mogu iskusiti čari prvog zarona sa scuba opremom, te upisati tečaj ronjenja koji se potom može završiti u morskim dubinama.

Sreća, osmjesi i vriskovi uzbuđenja ono su što se prvo zamjećuje svaki put kada se aktivira veliki bazen s velikim valovima, zbog kojih kupači imaju dojam kao da se kupaju na nekoj divnoj plaži na otvorenom moru.

Tu je i škola plivanja u posebnom bazenu pravokutnog oblika s iscrtanim prugama na dnu bazena i temperaturom vode od 27 - 28 Celzijevih stupnjeva, sasvim idealnih i za one koji žele malo otplivati.

Šesti bazen je onaj vanjski, nazvan 'bazenom doživljaja', smješten u samom srcu vodenog parka, s pogledom na zelenu kotlinu Zagorja. A 'sedmi razlog' zbog kojeg biste trebali isprobati ovaj vodeni užitak za cijelu obitelj, jest sjajna ponuda restorana koji se može pohvaliti i ponudom posebne prehrane (od one pogodne za dijabetičare do bezglutenske).

krapinske 1

Tekst i foto: promo

Tagovi: , , ,

Vezano uz temu

Mali plivači plivaju na bazenu u Utrinama

Mali sportaši već niz godina organiziraju školu plivanja…

Pročitajte i:

najmlađa žrtva koronavirusa u svijetu

Beba stara šest tjedana preminula od koronavirusa

Tri slučaja djece koja su nedavno umrla od koronavirusa nisu promijenila stav epidemiologa da najmlađi…

mama i kći vani nakon što je prošla zabrana izlazaka zbog koronavirusa

Možda ste imali koronavirus, a da to i ne znate

Između 25 do čak 50% ljudi zaraženih koronavirusom nema nikakvih simptoma. Jeste li i vi…

žena zabrinuta zbog zdravlja i situacije s koronavirusom

"Imam zakazanu punkciju zbog sumnje na tumor. Što sada?" Kako funkcionira liječenje najtežih bolesnika?

Ministar zdravstva Vili Beroš rekao je kako se zdravstveni sustav pomalo vraća u normalni mod…

dijete kod kuće zbog koronavirusa držiporuku da ostanemo kod kuće

Ministar Beroš o najvećem rastu broja oboljelih, a znamo i kada možemo očekivati popuštanje mjera

Čovjek kojeg posljednjih dana mnogi hvale i smatraju pravim herojem, opet je, na sebi specifičan…