Najpovoljniji modni shopping stiže nam i ove jeseni na zagrebačke ulice pod okriljem časopisa ELLE. ELLE Boutique otvara vrata Muzeja za umjetnosti i obrt u subotu, 16. studenog, od 10 do 19 sati! Već treći put zaredom, ali prvi put u jesenskom ruhu i u Muzeju za umjetnost i obrt (MUO), ELLE predstavlja modnu manifestaciju ELLE Boutique i dovodi najpoznatija imena domaće modne scene u jedan od najljepših muzejskih prostora u Zagrebu. Potpuno originalno shopping iskustvo s predznakom 100% hrvatski dizajn očekuje sve ljubiteljice mode koji će za plaćanje Mastercard i Maestro® karticama ostvariti značajan popust od čak 20%.

Dvadesetak najpopularnijih dizajnera prezentirat će svoje komade u svima dostupnom prostoru Muzeja za umjetnost i obrt te će na jedan dan visoku modu iznijeti iz svojih showroomova i studija, a cjelodnevno druženje zaokružit će i prigodan glazbeni program. Među dizajnerima su svjetski priznata dizajnerska imena iz Hrvatske, a to su Klisab, Lei Lou by Aleksandra Dojčinović, Boudoir, Mammii Jewellery, Little Wonder, Brand Sopar Collection, TARA Fashion, Marija Kulušić, Atelier D by Branka Donassy, Hero4Heroes, ZETS Jewellery, My Mon Mon, Link by Ogi Antunac, The All, A’Marie, Price on Request, XD Xenia Design te Hippy Garden.

Artikli domaćih dizajnera po promotivnim cijenama mogu se isprobati i kupiti na licu mjesta i to s posebnim popustom prelijepom okruženju jednog od naših najstarijih muzeja. Uz Mastercard i Maestro karticu možete ostvariti popust od 20 posto. Ulaz na Elle Boutique u Muzeju za umjetnost i obrt se ne naplaćuje.

elle-boutique-dizajnerski-komadi-s-vrhunskim-popustom-nece-se-kupiti-sami

Ovogodišnji jesenski Elle Boutique partnerski podržavaju Mastercard, Smartwater i Nespresso.

“ELLE Boutique već treći put zaredom okuplja najprestižnija imena domaće modne scene i visoku modu donosi u središte grada te je tako na tragu naše premise povezivanja potrošača s njihovim strastima. Kako bismo korisnicima Mastercard i Maestro kartica dodatno približili ovo ekskluzivno iskustvo kupnje pomno odabranih komada hrvatskih dizajnera, osigurali smo im popust od 20 posto,” rekla je Gea Kariž iz Mastercarda.

Posjetitelji će se moći osvježiti za daljnje shopping pobjede u dvije lounge zone.

Lounge zona by Smartwater. Naime, voda je iznimno važna za zdravlje organizma jer čak dvije trećine našeg organizma čine tekućine te pravilna hidratacija organizma pritom ne znači samo piti vodu kad smo žedni – vodu se preporučuje uvijek imati pri ruci, a Smartwater je apsolutni hit za svakodnevnu hidrataciju. Stoga će se svi posjetitelji moći osvježiti uz vodu Smartwater.

A za sve posjetitelje Elle Boutiquea koji uživaju u kavi, partner Nespresso je pripremio nove okuse - limitiranu seriju kave i dodataka inspiriranu okusima i dizajnom nordijskih zemalja. U ponudi su dvije jedinstvene kave s okusima, jedna crna kava te nekoliko limitiranih dodataka, pažljivo dizajniranih za sve zaljubljenike u kavu i dizajn koje ćete moći otkriti na ELLE Boutiqueu, u coffee lounge zoni by Nespresso.

Pridružite nam se na cjelodnevnom modnom druženju i upoznajte svoje omiljene dizajnere, a kući odnesite probrane, trendi komade s ELLE jamstvom! Dođite na Elle Boutique 16. studenog, od 10 do 19 sati u Muzeju za umjetnost i obrt u središtu Zagreba! Ulaz na Elle Boutique u Muzeju za umjetnost i obrt se ne naplaćuje.

Tekst i foto: Elle