Osim redovnih večeri stand upa Studio Smijeha ovog travnja povodom svog 6. rođendana organizira i predstave za svoju „malu“ publiku. Tako vas 1. travnja očekuju čak dvije predstave za djecu: „Čarapojedac“ i „Kaje, di je jaje?!“. S obzirom da se bliži Uskrs, prigodna predstava „Kaje, di je jaje?!“ održat će se još i 2. 4. 2017. u 11 h zatim 8. 4. 2017. u 16 h te 9. 4. 2017. u 11 h.

Čarapojedac

Ova igrano-plesna predstava za djecu nastala je prema istoimenoj slikovnici za djecu "Čarapojedac" autorice Ivane Guljašević.

dvije-djecje-predstave-za-sesti-rodendan-studija-smijeha

Čarape vam netragom nestaju? Od čarapa nalazite samo jednu, a od druge nema ni končića?

Gotovo nove čarape imaju rupu na prstima (takozvane krumpire)? Ili rupu na peti?

Sigurni ste da ste navečer prije spavanja ostavili obje čarape na podu usred sobe, a sad je tamo samo jedna? Ako ste na bilo koje od ovih pitanja odgovorili potvrdno, onda je Čarapojedac i u vašoj kući. A u ovoj predstavi ćete saznati sve što se o Čarapojedcima mora znati.

Predstava traje 35 minuta, namijenjena je djeci od 3 do 9 godina, a na rasporedu je 1. travnja od 15 sati!

dvije-djecje-predstave-za-sesti-rodendan-studija-smijeha

„Kaje, di je jaje?!“

Ovu je predstavu za djecu od 6 godina nadalje osmislila i režirala Marina Orsag, a govori o urnebesnoj potrazi za velikim čokoladnim jajetom “Kaje, di je jaje?!”

U jednoj kući živjeli su Jaje, Pile i Zec. Ova čudna družba zajedno je rasla, učila, upadala u nevolje i postala nerazdvojni trojac. Zec je izrastao u najbržeg i najspretnijeg zeca na svijetu, Jaje je postalo i ostalo jedino jaje koje se još nije izleglo, a Pile je unatoč kroničnoj šlampavosti postalo jedino pile koje zna prijeći cestu! Svake godine oko Uskrsa, teta Guska im šalje veliko čokoladno jaje kao uspomenu na njihovo djetinjstvo na farmi. Međutim, ove godine jaje je misteriozno nestalo…

Rođendanska je predstava na rasporedu

dvije-djecje-predstave-za-sesti-rodendan-studija-smijeha

1. travnja od 16 sati.

Više informacija potražite na studiosmijeha.hr

Kako do besplatnih ulaznica?

Dijelimo vam dvije ulaznice za Čarapojedca1.4. u 15 h i dvije ulaznice za Kaje, di je jaje1.4. u 16 h. Dvoje prvih čitaljelja koji se prijave sa svojim podacima na mejl urednistvo@roditelji.hr

s naznakom naziva predstave koju žele posjetiti, osvajaju po dvije ulaznice koje će ih čekati na ulazu Studija Smijeha (Hebrangova 10, Zagreb) prije predstave. Dobitnike ćemo obavijestiti mejlom i ovdje u objavi!

Dobitnice ulaznica su Helena Lozić (Čarapojedac) i Maja Gregurić (Kaje, di je jaje).

Tekst: I.T., press

Foto: press