Družite se sa Svetim Nikolom u Kinu Europa na Tri sata za Nazorovu!

Posjetite s djecom Svetog Nikolu u Kinu Europa, gdje se 5. prosinca odvijaju humanitarni projekt 'Sveti Nikola u Kinu Europa', Tri sata za Nazorovu, a sva prikupljena novčana sredstva idu Domu za djecu u Nazorovoj! Sveti Nikola je već za svakoga ponešto pripremio, a vi svojim dolaskom donirate 30,00 kuna

Program će zabaviti djecu iz Nazorove i sve ostale posjetitelje humanitarnog projekta namijenjenog djeci predškolske i osnovnoškolske dobi. Organizator humanitarnog projekta je dvadesetjednogodišnji student glume Miro Čabraja.

”Nakon nepune tri godine, ponovno organiziram humanitarni projekt za Nazorovu. Ovaj puta puno veći i sa puno više sadržaja za djecu i roditelje. Drago mi je što će nas posjetiti djeca iz Nazorove i sudjelovati u trosatnom programu. Naravno, sve to ne bi bilo izvedivo da se nisu odazvali kolege glumci, pjevači, voditelji, animatori koji su pomogli u realizaciji ovog humanitarnog projekta, kojeg namjeravam ponavljati iz godine u godinu”, rekao je Miro Čabraja

Organizator; student glume, Miro Čabraja

Program prepun zabave, plesa i pjesme

U trosatnom programu kroz glazbu i ples djecu će zabaviti pjevačica i glumica Danijela Pintarić, pjevačica Neda Parmać Klačar, plesna skupina La dance, dječji zbor Kikići, dok će svojim trikovima i modeliranjem balona djecu razveseliti mađioničar. Ljubitelji znanosti i eksperimentiranja imat će priliku uputiti se u znanstvenu potragu za blagom. Edukativno-zabavno-znanstvena predstava autora Mire Čabraje ‘Ti i Ja - znanstvenika dva’ omogućit će svim mališanima da istraže znanost kroz igru. Znanstvenim zadatcima i kemijskim pokusima uz hrabrost i upornost, glumci Antonija Šašo i Miro Čabraja, djecu će dovesti do spoznaje što je to najveće blago.

“Današnji tempo života je uistinu brz, i često se ne uspijevam baviti humanitarnim radom onoliko koliko bih željela. Zato se rado odazivam humanitarnim koncertima, osobito ako se radi o pomoći djeci, i u ovo predbožićno vrijeme nastupit ću na nekoliko takvih koncerata. Veselim se, jer dajući sebe za humani cilj, istovremeno se punim ljubavlju i postajem bolji i kvalitetniji čovjek", rekla je Danijela Pintarić.

Pjevačca i glumica Danijela Pintarić

Prilika za vrijedne nagrade i besplatan face-painting!

Djecu kroz trosatni program očekuju dva krativna kutka Oslikavanje lica (face-painting) koje vješto izvodi Sara Marđetko i Moje pismo svetom Nikoli. Nakon što djeca napišu svoje pismo svetom Nikoli, uslijedit će nagradna igra u kojoj mogu sudjelovati svi posjetitelji. Bitno je samo svoje pismo ubaciti u veliku čizmicu svetog Nikole. Glavne nagrade su tečaj engleskog jezika u WisdomTree - školi stranih jezika, proslava rođendana u igraonici Čarobna šuma, poklon bon u vrijednosti od 500 kuna u frizerskom salonu ‘Tko te šiša?’, te pet puta CD "Najljepše dječje pjesme / The Best Of Collection".

Voditeljice programa; glumica Amanda Prenkaj, pishologinja Antonia Ćosić i voditeljica Josipa Rupić

I poznati dočekuju svetog Nikolu!

Svetog Nikolu zajedno sa djecom dočekuju i simpatične voditeljice trosatnog programa glumica Amanda Prenkaj, voditeljica Josipa Rupić i psihologinja Antonia Ćosić.

A da bi djeca kroz ovaj trosatni program uživala u proizvodima naših sponzora, uz Čabraju je od velike pomoći bio producent Tomislav Jakuš.

Uveličajte ovoj humanitarni projekt svojim dolaskom i razveselite klince iz Nazorove!

Mjesto održavanja: Kino Europa, Varšavska 3, 10 000 Zagreb

Datum održavanja: 5.12.2015.

Vrijeme: 11:00 - 14:00h

Organizator: Miro Čabraja u suradnji s Kinom Europa

Tekst i foto: promo

Tagovi: ,

Vezano uz temu

Kreativne kutije odlaze u bolnice i domove

Donosimo vam još jednu toplu i sjajnu poduzetničku…

Domaće zvijezde pokazale veliko srce za male palčiće na zagrebačkom Sajmu vjenčanja

Glazbenice Antonija Šola, Emilija Kokić, Ana Opačak, Nina…

Humanitarni projekt Zmaj Anđelko pomaže djeci

Pozivamo vas na solidarnost i pomoć u promoviranju…

Najvažnija roditeljska uloga je pružiti djeci zdrave životne vrijednosti i uvjerenja

Pisac i televizijski voditelj, Bruno Šimleša iskazao je…

Pročitajte i:

Nova atrakcija u zagrebačkom Zoološkom vrtu

Zoološki vrt grada Zagreba ima novog stanovnika, jednogodišnju kinesku leopardicu Odliliu, koja je tamo stigla…

ljubav prema životinjama

Nova atrakcija za djecu ljubitelje životinja

Patuljasti mungosi koji su u Zoološki vrt grada Zagreba stigli prošle godine, postali su roditelji.…

pomoć obiteljima žrtvama Covid-19 bolesti

Financijska pomoć obiteljima s djecom pogođenim bolešću Covid-19

Obitelj s jednim djetetom, koja dokaže da ispunjava uvjete, može dobiti jednokratnu pomoć od 3250…

dječak i igra lego kockicama

Lego kockica bila dječaku u nosu dvije godine!

Stiže vijest za rubriku "nevjerojatno, ali istinito"!