Dođite sa svojim mališanima na dm Story Green Day

Pridružite nam se ove subote na dm Story Green danu na Cvjetnom trgu i obilježite s nama Dan planeta Zemlje. Za one najmlađe Story je pripremio niz zanimljivih ekoloških radionica na temu brige o okolišu, recikliranju te izradi igračaka i raznih predmeta od ambalaže.

Već šestu godinu časopis Story priključit će se obilježavanju Dana planeta Zemlje podsjećajući građane koliko je važno reciklirati te voditi brigu o zaštiti okoliša. Ovu subotu 22. travnja na Cvjetnom trgu časopis Story priprema zabavnoedukativni program, stoga svi koji dođu od 10 do 14 sati na dm Story Green dan odlično će se zabaviti te uživati u bogatom sadržaju.

Očekuju vas vrsni kuhari dm-ove Bio kuhinje koji će posebno za vas pripremati slasne zalogaje spravljene od dmBio namirnica, a moći ćete kušati zdrave i ukusne dmBio sokove.

U sklopu Story Green arta dizajneri i mentori modne škole Callegari Zagreb predstavit će atraktivne odjevne kreacije na temu voća, koje će nastajati u interakciji s posjetiteljima dm Story Greena. Za one najmlađe Story je pripremio niz zanimljivih ekoloških radionica na temu brige o okolišu, recikliranju te izradi igračaka i raznih predmeta od ambalaže.
Od izlagača i partnera Story Green dana doznat ćete više o zaštiti okoliša, a svi koji na događanje donesu stari papir, plastične ili staklene boce Story će darivati sadnicama. Na dm Story Green danu moći ćete isprobati sve okuse odlične kave Barcaffé, a svojim nastupom zasigurno će vas oduševiti mlade glazbene nade Zsa Zsa i bend Pravila igre te dječji zborovi Zagrebački anđeli i Kikići.

Dizajnerica modnog brenda Krie Design, Kristina Burja, modnom revijom ekskluzivno će predstaviti novu kolekciju inspiriranu ekologijom, a program će voditi poznata televizijska voditeljica Marijana Batinić.

Časopis Story će s Gradom Zagrebom predstaviti i Europski biciklistički izazov, projekt kojem je cilj među građanima popularizirati biciklizam. Svi zainteresirani mogu sudjelovati tako da skinu aplikaciju Naviki i voze za Zagreb od 1. do 31. svibnja. Veliki odaziv građana Zagrebu bi mogao osigurati visoko mjesto među europskim gradovima, a cilj je promovirati biciklizam kao najzdraviji način gradskog prijevoza koji čuva okoliš. Projekt ima i humanitarnu notu te za svaki prijeđeni kilometar Hrvatska poštanska banka donirat će kunu na račun posebnih ambasadora ovogodišnjeg izazova – maturanata koji ove godine izlaze iz programa alternativne skrbi Dječjeg doma u Nazorovoj te počinju samostalni život.

Tekst i foto: promo

Tagovi: , , , ,

Vezano uz temu

Marijana Batinić

Trudna Marijana Batinić objavila fotografiju u kupaćem kostimu

Televizijska voditeljica ljeto provodi u obiteljskoj kući na…

Poznata trudnica predlaže novi način pripreme omiljenog ljetnog jela

Zašto je ovo, mnogima omiljeno jelo, u njezinoj…

Pročitajte i:

Mia Dimšić i Domenica

Sanja je prva gluhoslijepa doktorica znanosti, a Josip osvaja planinske vrhove! Što ih je povezalo s Miom i Domenicom?

Ove dvije pjevačice, ali i velike prijateljice, rado su se odazvale inicijativi Zaklade "Hrvatska za…

koronavirus

Domaćim stručnjacima stigao vrijedan uređaj za borbu protiv koronavirusa

Borba protiv koronavirusa bit će, zahvaljujući donaciji poznatog nogometaša, brža - u 22 minute moći…

testiranje na koronavirus

Od danas nova, niža cijena testiranja na Covid-19

Na zadnjoj sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) donesena je odluka o…

Stiže velika novost iz redova klaunovadoktora

Po prvi puta djeca na liječenju u bolnicama, ali i ona koja se liječe kod…