Pharrell Williams i Lupita Nyong’o

Dođite na HAPPY PERFORMANCE! Trg bana Jelačića!

Dođite 15. ožujka na kolektivni ples uz "Happy" Pharrella Williamsa na Trgu Bana Jelačića kod sata, točno u 11:05 sati!

Bilo da ste slučajni ili namjerni prolaznik, nakon što na razglasu čujete "Happy" ritmove koji su osvojili svijet, slobodno zaplešite uz vrhunske plesače iz plesne skupine Atomic Dance Factory!

Pokažite vaše plesne korake i budite dio promotivnih fotografija i spota koji će biti objavljen na Menart YouTube kanalu i službenoj webstranici globalne akcije http://24hoursofhappiness.com/ .

Ta će posebno dizajnirana stranica s odabranim, uglavnom potpuno novim i još neobjavljenim videima uz odbrojavanje biti lansirana 20. ožujka.

Naime, plesni performance bit će dio globalne akcije kojom će Sony Music Entertainment i Pharrell Williams obilježiti Dan sreće. Tom je "mladom" prazniku cilj osvijestiti ljude kako je sreća jedan od osnovnih ljudskih ciljeva i potreba.

Akcija ima i humanitarni karakter. Ne smijemo zaboraviti da svi zaslužuju biti sretni, imati zdrav život i da svi koji mogu doniraju novac za humanitarne akcije UN-a. Donirati novac možete
OVDJE!

Dan sreće proglasila je jednoglasno Generalna skupština UN-a prije dvije godine (više na http://www.un.org/en/events/happinessday/. )

Sony Music Entertainment odabrao je taj praznik obilježiti baš uz globalni hit "Happy" Pharrella Williamsa kojeg je do sada pogledalo više od 100 milijuna ljudi! Ovim plesnim događajem će se grad Zagreb pridružiti globalnoj akciji koju podržavaju i Google te UN te biti dio cjelodnevnog spektakla koji će završiti nastupom Pharrella Williamsa u Americi (uskoro više J )
Do sada su sudjelovanje, odnosno snimanje videa uz pjesmu "Happy" potvrdili Sony Music uredi iz: Australije, Nizozemske, Njemačke, Švedske, Velike Britanije, Francuske, Italije… Plesni performance uoči obilježavanja Međunarodnog dana sreće u Zagrebu organiziraju diskografska kuća Menart u suradnji s Gradom Zagrebom.

Osim promocije singla koji je plesom osvojio svijet, želimo potaknuti ljude da barem 20.3. pokušaju razveseliti sebe i ljude oko sebe unatoč teškoj situaciji u kojoj živimo i lošim vijestima kojima smo svakodnevno izloženi. Naravno, bilo bi idealno da svaki dan imamo neki Happy trenutak jer ne smijemo zaboraviti na male stvari koje nas vesele i tjeraju u nove pobjede.

Akciji plesa i sreće se priključio i ZET pa kada 20.ožujka točno u podne u tramvaju čujete Happy, slobodno zaplešite i pomislite na nešto lijepo!

KOD SATA ! 15. ožujka, subota, u 11:05 sati!

Pročitajte i:

dijete u kućnoj izolaciji zbog epidemije koronavirusa

Novi apel ministra Beroša oko koronavirusa: 'Moramo biti sumnjičavi...'

Poslana je i snažna poruka o zaštiti ljudi koji u ovim teškim okolnostima dodatno trpe…

trudnica umrla od koronavirusa tijekom porođaja u bolnici

Tijekom porođaja umrla trudnica zaražena koronavirusom

Nesretna žena prva je žrtva koronavirusa među trudnicama. Beba je, srećom, spašena, no u bolnici…

koronavirus

Alemka Markotić: "Sada je valjda svima jasno da nitko nije imun na koronavirus!"

U Zagrebu od koronavirusa umro muškarac rođen 1974. godine, koji nije bolovao od niti jedne…

franka batelić i sin viktor

Sada je sreća potpuna u obitelji Ćorluka! I oni su jači od koronavirusa

Pjevačica Franka Batelić Iz Zagreba je s malenim Viktorom otišla u rodnu Istru, dok se…