Pozivamo vas u park Maksimir u subotu 3. lipnja 2017., od 10 do 19 sati na još jedan Sensa dan! Pridružite nam se i ove godine i budite dio velike Sensine „obitelji“. Iskušajte jogu ili tai chi u prirodi s našim stručnjacima i suradnicima, opustite se na gong-terapiji ili satu relaksacije u zelenilu, poslušajte inspirativna predavanja i naučite kako poboljšati kvalitetu života te u svakodnevicu unijeti više mira, radosti i zdravih navika. Proučite naš program i odaberite između predavanja o zdravoj prehrani, detoksikaciji, prirodnoj kozmetici, ali i niza psiholoških tema.

Na predstojećem Sensa danu tradicionalno će se, prodajom ranijih izdanja časopisa Sensa, prikupljati donacije i humanitarna sredstva za djelovanje Hrvatske udruge za ranu intervenciju u djetinjstvu (HURID).

Povedite i najmlađe jer ih čekaju sportske igre na otvorenom od 10 do 18.30 na lokaciji Livada kišobran (pogledajte ispod programa kartu lokacija, link ispod. Ne zaboravite, sve su radionice i sadržaji besplatni. Vidimo se!

Link na kojem možete pogledati cijeli program nalazi se ovdje

dodite-na-7-sensa-dan-u-maksimir

Tekst i foto:sensaklub.hr