Zbog iznimno velike potražnje za ulaznicama očaravajuće revije Disney kraljevstva koja nam od 5. do 7. prosinca stiže u zagrebačku Arenu, u prodaju su danas puštene dodatne ulaznice po cijeni od 90 kuna! Glazbeno-scenski spektakl, Festival ledene čarolije, putem gostujućih predstava uživo se predstavlja mališanima u više od 70 zemalja na 6 kontinenata, a danas je stigao i u Zagreb s iznimno velikim brojem opreme – kako bi doživljaj malim Zagrepčanima bio potpun.

Prava ledena poslastica za sve male i velike ljubitelje Disneya bit će zasigurno avanture iz najboljeg animiranog filma svih vremena “Snježnog kraljevstva” koji je svojim neočekivanim zapletima oduševio klince i klinceze diljem svijeta. Mistična bića iz filma koji je ujedno i dobitnik američke filmske nagrade „Oscar“ dočarat će vrijednosti ljubavi i prijateljstva te otjerati vječnu zimu iz cijelog kraljevstva i srca njegovog stanovništva.

Koliko je popularan ovaj glazbeno-scenski spektakl, govori i činjenica kako je danas tim povodom u Zagreb stigla i japanska televizijska ekipa koja je upravo došla provjeriti tajnu svih rasprodanih turneja „Disney on Ice“ diljem svijeta. Posljednja, prije ove zagrebačke, bila je ona poljska za koju se do posljednjeg dana tražila ulaznica više.

Poznata glumica Sementa Rajhard glasovno će utjelovit lik princeze Anne, neustrašive i pozitivne pustolovke koja kreće u potragu za svojom sestrom Elsom, Snježnom kraljicom kojoj glas posuđuje Kristina Krepela, snjegoviću Olafu Ronald Žlabur, a Kristoffu Andrej Dojkić. Avanture Anne, Kristoffa i snjegovića Olafa ispričat će se na jedinstven način čime će glavni likovi pokušati ostvariti barem dio snova cijele obitelji.Ostalim omiljenim Disney likovima glasove su, također, posudili brojni poznati; Mila Elegović, Žarko Potočnjak, Pero Juričić, Hrvoje Klobučar, Đani Stipaničev, Dražen Šivak, Ivan Glowatsky, Renata Sabljak, Zoran Pribičević te brojni drugi.

Ulaznice za revije u Areni Zagreb mogu se nabaviti na svim prodajnim mjestima sustava Eventim i putem www.eventim.hr za internet prodaju od 27.09.2014.

Cijene ulaznica: 90, 120, 150, 190, 220, 290 kuna.